tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

super course

Περιοδεία στα κέντρα προσφύγων της Βόρειας Ελλάδας θα κάνει η Αντζελίνα Τζολί - Το μεσημέρι στην Βέροια

Περιοδεία στα κέντρα προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων της Βόρειας Ελλάδας θα κάνει σήμερα Παρασκευή 1 Απριλίου η σταρ του Χόλιγουντ Αντζελίνα Τζολί. Η δημοφιλής ηθοποιός φτάνει σήμερα το πρωί, στις 10.15πμ στην Θεσσαλονίκη και όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, στο πλαίσιο της δεύτερης επίσκεψής της, η ειδική απεσταλμένη θα επαναλάβει τη στήριξη της Ύπατης Αρμοστείας προς την Ελλάδα όσον αφορά την προσπάθεια να ενισχυθούν οι διαδικασίες καταγραφής και ασύλου, να γίνονται σεβαστά τα θεμελιώδη διεθνή πρότυπα προστασίας και προσφυγικού δικαίου και να εφαρμοστεί το πρόγραμμα της ΕΕ σχετικά με τη μετεγκατάσταση.

Επίσης, όπως σημειώνεται, η κ. Τζολί «θα εκφράσει την εκτίμησή της για την υποστήριξη και την αλληλεγγύη που έχει επιδείξει η Ελλάδα στους πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο οι οποίοι έχουν φθάσει στις ακτές των νησιών της έπειτα από επικίνδυνα, δύσκολα, και ορισμένες φορές, μοιραία ταξίδια».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η Αντζελίνα Τζολί θα επισκεφθεί και το κέντρο φιλοξενίας στην Αγία Βαρβάρα. Αναμένεται στην Βέροια μετά τη 1μμ, αφού νωρίτερα θα κάνει επισκέψεις στην Πιερία. Μετά την επίσκεψη στο κέντρο της Αγίας Βαρβάρας, θα συναντήσει το μεσημέρι στην Βέροια τον δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη και θα συζητήσει μαζί του ζητήματα που αφορούν την παραμονή των προσφύγων στην Ημαθία. Η Αντζελίνα Τζολί, μετά την Ημαθία, θα μεταβεί στην Ειδομένη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

methodos orizontio

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69