tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ενθουσίασε το ξινόμαυρο του Κτήματος Κελεσίδη στην 25η detrop boutique

Οι βιολογικοί οίνοι «Κτήμα Κελεσίδη» συμμετείχαν στην 25η detrop boutique, μέσω της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όπου παρουσίασαν στους εμπορικούς επισκέπτες τα εκλεκτά κρασιά που παράγονται στο Γιαννακοχώρι.

Ειδικά το ξινόμαυρο (Μέρχαλι) και το ημίγλυκο (Σαμπάνιτσα) απέσπασαν θετικά σχόλια κι ενθουσίασαν με την ξεχωριστή τους γεύση, τους επαγγελματίες του χώρου της διατροφής (σεφ, οινοχόους κτλ), τόσο από την Ελλάδα όσο κι από το εξωτερικό (Γερμανία, Ολλανδία, Αγγλία, Κύπρο κτλ). Επιπλέον θετική κριτική απέσπασαν και οι πρωτότυπες ετικέτες, φιλοτεχνημένες με πίνακες ζωγραφικής του Γιώργη Μπαδόλα.

Οι υπεύθυνοι του Κτήματος Κελεσίδη, νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, που τους έδωσε την δυνατότητα να συμμετάσχουν σ’ αυτήν την μεγάλη διοργάνωση για την διατροφή, με σκοπό την προβολή  και προώθηση των βιολογικών οίνων Νάουσας, σε εσωτερικό κι εξωτερικό. Ευχαριστίες επίσης αποστέλλουν και στην εταιρεία διοργάνωσης της έκθεσης, για την καλή οργάνωση του περιπτέρου, την καθαριότητα, το ενδιαφέρον και την υποστήριξη που επέδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69