tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το στραβό βάδισμα

Του Γιώργου Βαρακλή

Βαδίζουμε στραβά , διότι σήμερα οι "10 ΕΝΤΟΛΕΣ" αποτελούν ανέκδοτο. Βαδίζουμε στραβά , διότι ξεχάσαμε η δεν γνωρίζουμε τι είμαστε , ποιοι είμαστε. και ποιος είναι ο σκοπός της ζωής μας.

Βαδίζουμε στραβά , διότι μας έχουν μάθει να μιμούμαστε το στραβό οι «στραβοί» και να αποφεύγουμε το ορθό , που προσπαθούν να διδάξουν οι «ορθοί».

Βαδίζουμε στραβά , διότι ακούμε λάθος διδασκάλους .

Βαδίζουμε στραβά ,διότι και στα σχολεία διδάσκουν πώς να διεκδικούμε πράγματα. πού δεν μας ανήκουν .

Βαδίζουμε στραβά , διότι οι δάσκαλοί μας είναι στραβοί .

Βαδίζουμε στραβά ,διότι οι γονείς μας βαδίζουν στραβά .

Βαδίζουμε στραβά , διότι στραβά πράγματα βλέπουμε και ακούμε στην τηλεόραση.

Βαδίζουμε στραβά , διότι συμμετέχουμε σε ένα παγκόσμιο παιχνίδι στραβών , όπου οι διοργανωτές πιστεύουν στραβά ,σε λάθος αξίες , που κοροίδεύουν το «σωστό»,το «τίμιο», το «αξιοπρεπές»και το «φυσικό».

Βαδίζουμε στραβά , διότι σήμερα ακολουθούμε τον κανόνα «θα σού κάνω ζημιά, πριν προλάβεις να μου κάνεις εσύ ζημιά».

Βαδίζουμε στραβά , διότι σε αυτόν τον Κόσμο που δεν μας ανήκει ,σε έναν αγώνα απόκτησης χρήματος , ύλης , περιουσίας και δύναμης ,θέσεων και εξουσίας ,όπου δεν υπάρχει εμπιστοσύνη και «λόγος» , όπου ο πατέρας αδικεί το παιδί του ,το παιδί αδικεί τους γονείς του ,οι συγγενείς τους συγγενείς , οι φίλοι τους φίλους ,επιθυμούμε  να μεταβιβάζουμε την εξουσία μας κληρονομικά στα παιδιά μας.

Βαδίζουμε στραβά , διότι μας έμαθαν να κάνουμε πόλεμο γνωρίζοντας πόσο χυδαίος είναι, επειδή αγαπάμε την ειρήνη, την ειρήνη που η κραυγαλέα αγάπη της σιωπά σε όποια κραυγή μάχης , για την ειρήνη που μας κάνει να νοιώθουμε πως σε λίγο θα έχουμε πόλεμο .

Βαδίζουμε στραβά , διότι δεν γνωρίζουμε πότε έχουμε πόλεμο και πότε ειρήνη ,δεν γνωρίζουμε την μορφή πολέμου ,την τυραννία της γνώμης ,την επίδειξη σοφίας ,την αρπαγή του μόχθου και την αφαίρεση ζωής σε καιρό ειρήνης και πολέμου  για λογαριασμό άλλων.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69