Στη μνήμη του Γεωργίου Παρχαρίδη δωρεά της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης στα «Παιδιά της Άνοιξης»
- Γράφτηκε από τον/την Αντώνης Χατζηκυριακίδης
Μια σημαντική πράξη κοινωνικής προσφοράς πραγματοποίησε η Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης, ολοκληρώνοντας δωρεά συνολικού ύψους 2.000 ευρώ στη μνήμη του επίτιμου προέδρου της, Γεωργίου Παρχαρίδη.
Από το συνολικό ποσό, ενίσχυση έλαβε και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» Ν. Ημαθίας, αναγνωρίζοντας το πολύτιμο έργο που προσφέρει εδώ και χρόνια στην υποστήριξη ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους.
Η δωρεά υλοποιήθηκε σύμφωνα με απόφαση που είχε ληφθεί μετά την εκδημία του επίτιμου προέδρου της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης και αποτελεί μια συμβολική κίνηση μνήμης, αλλά και έμπρακτης στήριξης σε φορείς με σημαντική κοινωνική δράση.
Εκτός από τα «Παιδιά της Άνοιξης», οικονομική ενίσχυση έλαβαν επίσης η Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος, ο Σύλλογος Βορείου Ελλάδος για άτομα με συγγενείς καρδιοπάθειες «Παιδικές Καρδιές» και το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Με την πρωτοβουλία αυτή, η Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης τιμά τη μνήμη του Γεωργίου Παρχαρίδη, στηρίζοντας οργανισμούς που καθημερινά προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες σε παιδιά, οικογένειες και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

















