tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Φωτιά κοντά στη σιδηροδρομική γραμμή προκάλεσε διακοπή της κυκλοφορίας

Προβλήματα στη σιδηροδρομική κυκλοφορία προκάλεσε το απόγευμα της Δευτέρας πυρκαγιά που εκδηλώθηκε κοντά στη σιδηροδρομική γραμμή στο τμήμα Σίνδος – Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά τόσο η κυκλοφορία των τρένων όσο και η ηλεκτροδότηση του δικτύου.

Η διακοπή τέθηκε σε ισχύ στις 18:25, έπειτα από εντολή της Πυροσβεστικής και του Διαχειριστή Υποδομής ΟΣΕ, για λόγους ασφαλείας.

Εξαιτίας της διακοπής, η αμαξοστοιχία 1735 με δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Έδεσσα παρέμεινε στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης, ενώ η αμαξοστοιχία 2590, που εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρισα – Θεσσαλονίκη, ακινητοποιήθηκε στον Σταθμό Πλατέος. Παράλληλα, καταγράφηκαν καθυστερήσεις στα δρομολόγια των γραμμών Λάρισα – Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη – Έδεσσα.

Λίγο μετά τις 19:35, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του ΟΣΕ, η κυκλοφορία και η ηλεκτροδότηση στο τμήμα Σίνδος – Θεσσαλονίκη αποκαταστάθηκαν, επιτρέποντας την επανεκκίνηση των δρομολογίων.

Η αμαξοστοιχία 2590 αναχώρησε από τον Σταθμό Πλατέος με καθυστέρηση 45 λεπτών, ενώ η αμαξοστοιχία 1735 αναχώρησε από τον Σταθμό Θεσσαλονίκης με καθυστέρηση 65 λεπτών.

Η Hellenic Train ανέφερε ότι βρισκόταν σε συνεχή συντονισμό με τον ΟΣΕ και τις αρμόδιες αρχές για την ασφαλή και ταχύτερη δυνατή αποκατάσταση της κυκλοφορίας, η οποία πλέον διεξάγεται κανονικά.

color feel banner

kogias horiz

meta morfo22

kyriazis

methodos orizontio

sidiropoulos

studio 69