Διπλή ημερίδα στην Βέροια για την κυβερνοασφάλεια και το ευ αγωνίζεσθαι
- Γράφτηκε από τον/την Αντώνης Χατζηκυριακίδης
Ο ΑΟΚ Βέροιας, ο δήμος Βέροιας και η Περιφέρεια δύο σημαντικές ημερίδες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, με θεματικές που αφορούν άμεσα τη σύγχρονη κοινωνία, τους νέους, τους αθλητές, τους γονείς και συνολικά το κοινό της Βέροιας.
Η πρώτη ημερίδα αφορά την Κυβερνοασφάλεια και την Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο, ενώ η δεύτερη έχει ως θέμα το «Ευ Αγωνίζεσθαι στην Ψηφιακή Εποχή». Δύο πρωτοβουλίες με ουσιαστικό περιεχόμενο, που αναδεικνύουν την ανάγκη σωστής ενημέρωσης, υπεύθυνης χρήσης της τεχνολογίας, προστασίας των παιδιών και καλλιέργειας αξιών μέσα και έξω από τον αθλητισμό.
Ως σύλλογος, θεωρούμε ότι ο αθλητισμός δεν περιορίζεται μόνο στο γήπεδο. Είναι χώρος παιδείας, ήθους, συνεργασίας, σεβασμού και κοινωνικής ευθύνης. Γι’ αυτό και η ενημέρωση γύρω από ζητήματα όπως η ασφάλεια στο διαδίκτυο, η παραπληροφόρηση, η σωστή ψηφιακή συμπεριφορά και το ευ αγωνίζεσθαι αποτελεί βασική προτεραιότητα για εμάς.
Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κωνσταντίνο Καλαϊτζίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Νικόλαο Τζόλλα, τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, καθώς και τον Αντιδήμαρχο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ψηφιακής Πολιτικής και Καινοτομίας του Δήμου Βέροιας κ. Καλλίστρατο Γρηγοριάδη, για τη δυνατότητα που δίνουν στον ΑΟΚ Βέροιας να συνδιοργανώσει αυτές τις δράσεις και να συμβάλει στην ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας.
Καλούμε τους αθλητές, τους γονείς και όλους τους πολίτες της Βέροιας να συμμετάσχουν στις ημερίδες, γιατί τα ζητήματα αυτά μας αφορούν όλους.
Τετάρτη 10 Ιουνίου | 10:45 π.μ.
Δημαρχείο Βέροιας – Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου














