Δύο «έξυπνα» παγκάκια στην πλατεία Δημαρχείου Βέροιας
- Γράφτηκε από τον/την Αντώνης Χατζηκυριακίδης
Δύο «έξυπνα» παγκάκια τοποθέτησε στην πλατεία Δημαρχείου ο Δήμος Βέροιας, ενισχύοντας τις σύγχρονες υποδομές στον δημόσιο χώρο και προσφέροντας νέες δυνατότητες εξυπηρέτησης στους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης.

Τα παγκάκια είναι εξοπλισμένα με φωτοβολταϊκό πάνελ για την αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας, δωρεάν σύνδεση Wi-Fi, θύρες USB για φόρτιση κινητών συσκευών, καθώς και σύνδεση Bluetooth, που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν τις συσκευές τους και να αναπαράγουν μουσική.
Με την εγκατάσταση των «έξυπνων» παγκακιών, η πλατεία Δημαρχείου αποκτά έναν πιο σύγχρονο και λειτουργικό χαρακτήρα, ενώ παράλληλα ενισχύεται η προσπάθεια για την αναβάθμιση των δημόσιων χώρων και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.














