tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Βιωματικό σεμινάριο γονέων στη Νάουσα με θέμα «Ποιος γονέας θέλω να είμαι;»

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλεως Νάουσας, μέσω της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού, διοργανώνει ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον βιωματικό σεμινάριο για γονείς, με τίτλο «Ποιος γονέας θέλω να είμαι;», το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαρτίου 2026, από τις 17:30 έως τις 19:30, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς» – αίθουσα ΒΕΤΛΑΝΣ.

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί με εισηγήτρια τη Γεωργία Σαραγιώτου, Νηπιαγωγό και Life Coach – Σύμβουλο Προσωπικής Ανάπτυξης, και απευθύνεται σε γονείς που επιθυμούν να εμβαθύνουν στον ρόλο τους, να κατανοήσουν καλύτερα τις ανάγκες των παιδιών τους και να αναπτύξουν μια πιο συνειδητή και ουσιαστική σχέση μαζί τους.

Πρόκειται για ένα διαδραστικό βιωματικό σεμινάριο, το οποίο βασίζεται στην ενεργό συμμετοχή των παρευρισκομένων και περιλαμβάνει συζήτηση, αλληλεπίδραση και γραπτές ασκήσεις, με στόχο την προσωπική ενδοσκόπηση και την ουσιαστική κατανόηση της γονεϊκής ταυτότητας.

Θεματικές ενότητες του σεμιναρίου

Κατά τη διάρκεια της δράσης θα αναπτυχθούν οι παρακάτω βασικές υποενότητες:

  • Ανθρώπινες Ανάγκες
  • Παιδικές Ανάγκες
  • Γλώσσες της Αγάπης
  • Αξίες

Μέσα από τη βιωματική διαδικασία, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να οδηγηθούν σε νέες συνειδητοποιήσεις, δημιουργικό προβληματισμό αλλά και αίσθημα ανακούφισης, αναγνωρίζοντας ότι η γονεϊκότητα αποτελεί μια διαρκή πορεία μάθησης και προσωπικής εξέλιξης.

Κεντρικό μήνυμα του σεμιναρίου είναι ότι:

«Τέλειος γονέας δεν υπάρχει, μπορείς όμως να είσαι ο γονέας που εσύ επιθυμείς να είσαι».

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ υπάρχει η δυνατότητα προαιρετικής δήλωσης συμμετοχής μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας:

https://forms.gle/RFJWP7qtpfrV6sE96

Σχετικά με την εισηγήτρια

Η Γεωργία Σαραγιώτου είναι Life Coach – Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Νηπιαγωγός (M.Ed.).

Είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.), του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, με κατεύθυνση στην Ψυχολογία και την Ειδική Αγωγή. Διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Ειδική Αγωγή από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών, με διπλωματική εργασία που αφορούσε βιωματικό πρόγραμμα ανάπτυξης ψυχικής ανθεκτικότητας μέσω ομαδικών συνεδριών σε παιδιά δημοτικού σχολείου.

Σπούδασε Life Coaching στη σχολή Active Coaching της Positivity, λαμβάνοντας διεθνή πιστοποίηση από τον οργανισμό International Coaching Federation (ICF).

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της προσωπικής ανάπτυξης πραγματοποιώντας ατομικές συνεδρίες coaching και ομαδικά σεμινάρια, τόσο διαδικτυακά όσο και διά ζώσης. Παράλληλα έχει υλοποιήσει σεμινάρια επιμόρφωσης εκπαιδευτικών, σε συνεργασία με σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε διάφορους νομούς της Ελλάδας.

Είναι επίσης συγγραφέας του βιβλίου «Κάντο να Συμβεί – Οδηγός Προσωπικής Ανάπτυξης», ενώ την τρέχουσα σχολική χρονιά διδάσκει στο 7ο Νηπιαγωγείο Περαίας.

Περισσότερες πληροφορίες:

www.lifecoach.click

color feel banner

meta morfo22

kyriazis

sidiropoulos

studio 69