Η ετήσια Γενική Συνέλευση του Μ.Α.μ.Α στη Βέροια
- Γράφτηκε από τον/την Αντώνης Χατζηκυριακίδης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων στο Φάσμα του Αυτισμού Μ.Α.μ.Α – Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου. Η συνάντηση προγραμματίστηκε για την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2025, στις 17:30, στον χώρο του ΚΔΑΠ ΑμεΑ Μ.Α.μ.Α 2, επί της οδού Πιερίων 5 στη Βέροια.
Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης θα παρουσιαστεί η εισηγητική έκθεση για το έτος 2026, ο οικονομικός προϋπολογισμός και ο προϋπολογισμός δράσεων για το επόμενο έτος, οι οποίοι θα τεθούν προς συζήτηση και έγκριση από τα μέλη. Η ημερίδα θα ολοκληρωθεί με διάλογο και προτάσεις των συμμετεχόντων.
Σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου, η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον συμμετέχει η πλειοψηφία των ταμειακά τακτοποιημένων μελών. Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη απαρτία, η συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 26 Οκτωβρίου, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, χωρίς περιορισμό απαρτίας.
Ο Σύλλογος υπογραμμίζει τη σημασία της συμμετοχής των μελών, θεωρώντας την καθοριστική για την πορεία και τις δράσεις του Μ.Α.μ.Α. για το νέο έτος.