BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

"Τώρα, Ξέρω!": Ημέρα μάθησης και δημιουργίας στην Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2024, η πλατεία Δημαρχείου μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό χώρο μάθησης και εμπειριών. Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education, σε συνεργασία με την «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» και τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας, ενώνονται με κοινό στόχο την προώθηση της μάθησης, της δημιουργικότητας και της κοινωνικής ευθύνης στην κοινότητα της Βέροιας, προωθώντας τον εθελοντισμό και την αγάπη για τη γνώση και διοργανώνουν την εκδήλωση «Τώρα, Ξέρω!».

Από τις 10:30 π.μ. έως τις 14:30 μ.μ., μικροί και μεγάλοι καλούνται να συμμετάσχουν σε ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει:

● Βιωματικό εργαστήριο Εθελοντισμού «Η Δύναμη του Εθελοντισμού, το παράδειγμα της Πρωτοβουλίας για το Παιδί». Το εργαστήριο υλοποιείται με την καθοδήγηση της κ. Ελισάβετ Καραβασίλη Κοινωνικής Λειτουργού στην Πρωτοβουλία για το Παιδί.

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 8 έως 14 ετών ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: https://www.easy-education-forms.gr/form_viomatiko.php

Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

● Βιωματικό Εργαστήριο Ενηλίκων Επαγγελματικού Προσανατολισμού «Γνωρίζω τον εαυτό μου και επιλέγω το επάγγελμα που μου ταιριάζει». Ένα βιωματικό εργαστήριο για νέους και ενήλικες που ψάχνουν τον επαγγελματικό τους δρόμο. Το εργαστήριο υλοποιείται με την καθοδήγηση της ψυχολόγου και εργασιακής συμβούλου κ. Καλλιόπης Μπασιούρη, της “Στέγης Ημιαυτόνομης Διαβίωσης Νέων” του Συλλόγου Πρωτοβουλία για το Παιδί.

Απευθύνεται σε ενήλικες και σε μαθητές, μαθήτριες από 16 ετών ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: https://www.easy-education-forms.gr/form_viomatiko...

Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

● Δράση ενδυνάμωσης γυναικών: Τρεις γυναίκες - εξέχουσες προσωπικότητες από την πόλη μας, που δραστηριοποιούνται στη Βέροια, η καθεμία στον τομέα της, θα μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, εμπνέοντας το κοινό, με θέματα:

“Από τη θεωρία στην πράξη" (Διάρκεια 15')

"Από το Βίωμα στο πεδίο της Δράσης” (Διάρκεια 15’)

"Διδάσκω αεί Διδασκόμενη" (Διάρκεια 15’)

Οι ομιλίες συνθέτουν ένα σύνολο διαμοιρασμού βιωμάτων και εμπειριών που βασίζονται στη δια βίου μάθηση με εργαλεία την αλήθεια της μνήμης, την ουσία της τέχνης και τη δομή της επιστήμης, επαληθεύοντας πως η μάθηση και η απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων είναι πάνω απ'όλα. Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση για τη δικτύωση γυναικών.

Η δράση απευθύνεται σε όλες και όλους. ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ: https://www.easy-education-forms.gr/form_tora_akoma.php

● Παράλληλες δράσεις: Κινητή βιβλιοθήκη από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας, “Γωνιά των εικαστικών”

Γιατί να συμμετάσχετε;

● Επενδύστε στην προσωπική σας ανάπτυξη: Αποκτήστε νέες γνώσεις και δεξιότητες.

● Εμπνευστείτε: Ακούστε ιστορίες επιτυχίας και ανακαλύψτε νέους τρόπους σκέψης.

● Δημιουργήστε νέες φιλίες: Συναντήστε ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα.

● Συμβάλλετε στην κοινότητα: Υποστηρίξτε σημαντικές πρωτοβουλίες

Όλες οι δράσεις είναι δωρεάν για όλους και όλες ανεξαιρέτως.

Την ημέρα της δράσης, οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες μπορούν να κατοχυρώσουν εγγραφή σε προγράμματα απόκτησης βασικών δεξιοτήτων (Πληροφορική και Αγγλικά) με δωρεάν δίδακτρα.

Μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος αυτής της μοναδικής εκδήλωσης! Μην χάσετε την ευκαιρία να επενδύσετε στην προσωπική σας ανάπτυξη!

Διοργάνωση:

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education

Συμμετέχουν οι φορείς:

Πρωτοβουλία για το παιδί

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69