BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Διήμερη φθινοπωρινή εκδρομή για το 3ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας

Σε έναν κόσμο που κυριαρχείται από οθόνες, το 3ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας έδωσε στα μέλη της την ευκαιρία να περιπλανηθούν στην φύση, να τροφοδοτήσουν τη φαντασία τους, να ενισχύσουν την ανθεκτικότητα τους και να καλλιεργήσουν μια βαθιά σύνδεση με το φυσικό περιβάλλον.

Η Διήμερη Εκδρομή στο Προσκοπικό Κέντρο «Ελευθερία», στην Καλλιπεύκη Ολύμπου, το Σαββατοκύριακο 19-20 Οκτωβρίου 2024, εκτός από πολύ Jota Joti και D-Challenge είχε εξερεύνηση στο δάσος και πολύ παιχνίδι στην φύση.

Λυκόπουλα και Πρόσκοποι συζήτησαν για την σημαντικότητα της φύσης για το μέλλον και την ευημερία του πλανήτη μας και για τον τρόπο με τον οποίο η φύση παρέχει τροφή, νερό, καθαρό αέρα και πολλές άλλες προσφορές που είναι ζωτικής σημασίας για τη ζωή στη Γη.

Τι είναι το Jota Joti ;

Κάθε τρίτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου, οι Πρόσκοποι από όλο τον κόσμο έχουν το ετήσιο ραντεβού τους και μέσα από τις συχνότητες των ασυρμάτων JOTA (Jamboree on the Air-Τζάμπορη των Αιθέρων), ανταλλάσσουν τραγούδια και ιδέες.

Το JOTI (Jamboree on the Internet-Τζάμπορη στο Διαδίκτυο) που επίσης γίνεται μαζί με το JOTA, αγαπήθηκε εξίσου γιατί μέσα από μια σειρά αποστολών τα παιδιά εξοικειώνονται ακόμα περισσότερο με την τεχνολογία του Internet.

Το JOTA – JOTI λοιπόν είναι μια Παγκόσμια Δράση. Είναι ένα πραγματικό Τζάμπορη κατά το οποίο Πρόσκοποι και Οδηγοί όλου του κόσμου, συνομιλούν και ανταλλάσσουν εμπειρίες, συμβάλλοντας στην εδραίωση της Παγκόσμιας Συναδέλφωσης.

Σε όλο αυτό βέβαια τους βοηθά η Προσκοπική Ραδιοερασιτεχνική Ομάδα.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69