BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Η Σύγχρονη Λέσχη Μπριτζ Βέροιας στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ομάδων 2024: Μεγάλες Επιτυχίες και Διοργανωτική Συμβολή

Η 14μελής αποστολή της Σύγχρονης Λέσχης Μπριτζ Βέροιας συμμετείχε με εντυπωσιακά αποτελέσματα στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ομάδων 2024, που διεξήχθη στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ. Για πρώτη φορά, η ομάδα από τη Βέροια αγωνίστηκε στις κατηγορίες Open και 1-9, καταγράφοντας σημαντικές διακρίσεις.

Κατηγορία Open Ε' Εθνική: 2η Θέση και Άνοδος

Η ομάδα της Βέροιας, αποτελούμενη από τους Καϊσερλή Χρήστο, Κούγκα Μέρκο, Χατζηλάμπρου Κατερίνα, Κούγκα Έφη και Κοντού Χαρά, κατέλαβε τη 2η θέση στην κατηγορία Open Ε' Εθνική, εξασφαλίζοντας την άνοδό της στην Δ' Εθνική.

Κατηγορία 1-9 Ε' Εθνική: Πρωτιά και Άνοδος

Στην κατηγορία 1-9 Ε' Εθνική, οι Ζευγαρόπουλος Λάζαρος, Καλόγηρος Γιώργος, Οικονομίδης Κώστας και Ροσενλή Μαρία ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, εξασφαλίζοντας την 1η θέση και άνοδο στην Δ' Εθνική.

Κατηγορία 1-11: Μάχη με Δυσκολίες

Οι Ζαχαριάδου Δώρα, Καλαντζόπουλος Δημήτρης, Τζίνας Θέμης και Υγρόπουλος Μιχάλης αγωνίστηκαν στην κατηγορία 1-11, όπου αντιμετώπισαν σκληρό ανταγωνισμό από παίκτες υψηλότερης κατηγορίας. Αν και δεν κατάφεραν την άνοδο, πέτυχαν μία νίκη και μία ισοπαλία, επιστρέφοντας με πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

Συμβολή στη Διοργάνωση

Η συμμετοχή της Σύγχρονης Λέσχης Μπριτζ Βέροιας δεν περιορίστηκε στους αγώνες, καθώς για πρώτη φορά ένας Βεροιώτης, ο Γιάννης Γαλιάτσος, συμμετείχε στην ομάδα των διαιτητών. Η επιτυχής διοργάνωση του τουρνουά με πάνω από 1300 αθλητές φέρει και τη δική του σφραγίδα.

Με τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις και την οργανωτική συμμετοχή, οι Βεροιώτες μπριτζέρες έθεσαν γερά θεμέλια για μελλοντικές επιτυχίες στο άθλημα.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69