BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

"Βούλιαξε" από τουρίστες η Βέροια - Καλώς ήρθε το δολάριο...

Η Βέροια έζησε μια από τις πιο πολυάσχολες Κυριακές της σήμερα 13 Οκτωβρίου, καθώς η πόλη γέμισε από επισκέπτες, τόσο ξένους όσο και Έλληνες.

Το κεντρικό γεγονός που οδήγησε στην αυξημένη κίνηση ήταν η άφιξη κρουαζιερόπλοιου στη Θεσσαλονίκη, το οποίο μετέφερε Αμερικανούς τουρίστες. Με παρέμβαση του Δήμου Βέροιας και τη συνδρομή των συνεργατών του στον τομέα του τουρισμού, πολλοί από αυτούς τους τουρίστες βρήκαν το δρόμο προς τη Βέροια για μια ημερήσια επίσκεψη.

Μια από τις πρώτες στάσεις των ξένων επισκεπτών ήταν το εμβληματικό Βήμα του Αποστόλου Παύλου, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς για τη χριστιανική ιστορία της περιοχής. Οι Αμερικανοί επισκέπτες έμειναν εντυπωσιασμένοι από την ιστορία και τον πολιτισμό της πόλης, ενώ δεν έλειψε η περιήγησή τους στα γραφικά στενά της Βέροιας.

Αφού απόλαυσαν τις ομορφιές της πόλης, οι τουρίστες έκαναν στάση στα εστιατόρια της Βέροιας, γεύτηκαν ντόπια εδέσματα και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ιδιαίτερη τοπική κουζίνα. 

Touristes20241013 141815

Εκτός από τους ξένους επισκέπτες, η Βέροια τις Κυριακές προσελκύει σταθερά μεγάλο αριθμό Ελλήνων, που συχνά συνδυάζουν την επίσκεψή τους με το Νέο Μουσείο της Βεργίνας. Οι ιστορικοί θησαυροί της Βεργίνας, όπως οι βασιλικοί τάφοι των Μακεδόνων, αποτελούν πόλο έλξης για τους Έλληνες ταξιδιώτες, που μετά την περιήγησή τους βρίσκουν τη Βέροια ιδανικό μέρος για να χαλαρώσουν, να απολαύσουν καφέ ή γεύμα και να περιηγηθούν στην πόλη.

Η συνεργασία των τοπικών αρχών και η στρατηγική ενίσχυση του τουριστικού προφίλ της Βέροιας αποδεικνύεται αποτελεσματική, καθώς η πόλη εξελίσσεται σε προορισμό όχι μόνο για τους ξένους τουρίστες, αλλά και για τους Έλληνες που αναζητούν πολιτιστικές και γαστρονομικές εμπειρίες.

20241013 142108

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69