BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Συνάντηση της Ομάδας Δράσεων Ενεργών Πολιτών Αλεξάνδρειας για την Ίδρυση Τομέα ΕΚΑΒ

Την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2024 πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της «Ομάδας Δράσεων Ενεργών Πολιτών ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ» στο ξενοδοχείο «Μάνθος» στην Αλεξάνδρεια. Η παραχώρηση του χώρου εξασφάλισε ένα ήσυχο περιβάλλον, επιτρέποντας την ελεύθερη έκφραση και ουσιαστικό διάλογο μεταξύ των μελών.

Κεντρικό θέμα της συζήτησης ήταν η ίδρυση Τομέα ΕΚΑΒ στην Αλεξάνδρεια και οι ενέργειες για την κινητοποίηση που προγραμματίζεται. Παρά τις δυσκολίες, η ομάδα παραμένει αισιόδοξη, έχοντας ήδη προωθήσει το αίτημά της στην κυβέρνηση, με ερωτήσεις στη Βουλή προς τον αρμόδιο Υπουργό Υγείας.

Η ίδρυση Τομέα ΕΚΑΒ θεωρείται κρίσιμη για την τοπική κοινωνία, καθώς καθυστερήσεις σε επείγοντα περιστατικά μπορεί να έχουν σοβαρές συνέπειες. Η συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας στην επερχόμενη διαμαρτυρία θα κρίνει την επιτυχία του αγώνα. Όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε, «η μάχη που δεν δίνεται είναι η μόνη που χάνεται».

Η ανάγκη για την ίδρυση ΕΚΑΒ αφορά κάθε πολίτη, τοπικούς φορείς, θεσμούς και επαγγελματικούς συλλόγους του Δήμου Αλεξάνδρειας. Από το Δημοτικό Συμβούλιο μέχρι τις αθλητικές, πολιτιστικές και επαγγελματικές ομάδες, όλοι καλούνται να πάρουν θέση και να στηρίξουν τον κοινό σκοπό.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69