BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Αλλαγή στις ώρες κοινής ησυχίας - Μετάβαση στη χειμερινή περίοδο

Με την έλευση του Οκτωβρίου και την αλλαγή της εποχής, οι ώρες κοινής ησυχίας προσαρμόζονται για να εξυπηρετήσουν καλύτερα τις ανάγκες των πολιτών, εξισορροπώντας την καθημερινή ζωή στις αστικές και περιαστικές περιοχές. Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα, οι ώρες ησυχίας μεταβάλλονται, δίνοντας σήμα για την έναρξη της χειμερινής περιόδου.

Από την 1η Οκτωβρίου έως τις 31 Μαρτίου, οι ώρες κοινής ησυχίας θα ισχύουν από τις 15:30 έως τις 17:30 το απόγευμα και από τις 22:00 έως τις 07:30 το πρωί. Οι ώρες αυτές διαφέρουν ελαφρώς από το καλοκαιρινό ωράριο, όπου η ησυχία προβλεπόταν από τις 15:00 έως τις 17:30 και από τις 23:00 έως τις 07:00. Αυτή η μεταβολή προσαρμόζεται στις ανάγκες της καθημερινότητας κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών, όπου η νύχτα ξεκινάει νωρίτερα και η ανάγκη για ηρεμία παρατείνεται.

Η μετάβαση από το καλοκαιρινό στο χειμερινό πρόγραμμα ωρών κοινής ησυχίας αποτελεί μια αναγκαία προσαρμογή στον ρυθμό της καθημερινότητας. Με την νύχτα να πέφτει νωρίτερα και την ανάγκη για ηρεμία να εντείνεται, οι πολίτες καλούνται να προσαρμοστούν και να σεβαστούν αυτές τις ώρες. Σε τελική ανάλυση, η τήρηση των ωρών κοινής ησυχίας συμβάλλει στην αρμονική συνύπαρξη και την καλύτερη ποιότητα ζωής, προσφέροντας σε όλους τη δυνατότητα να απολαύσουν λίγη ηρεμία στο τέλος της ημέρας.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69