BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Ημαθία: Εκατοντάδες τα θύματα της πυραμίδας – Σε κρυπτονομίσματα οι «επενδύσεις»

Όλοι ξέρουν κάποιο που έχασε λεφτά, όλοι ψάχνουν που πήγαν και όλοι αναρωτιούνται αν θα πάρουν πίσω κάποια έστω από τα χαμένα.

Είναι μια διαφημιστική εταιρεία, η οποία εδρεύει στις ΗΠΑ, στο Σαν Φρανσίσκο και η οποία αυτό το οποίο έχει εξελίξει είναι την προηγμένη έξυπνη διαφήμιση και την τεχνολογία αυτής της διαφήμισης στην παγκόσμια αγορά.

Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα με την υπόσχεση μεγάλων κερδών, οι καταγγέλλοντες θα πουν πως τους υποσχέθηκαν πολλά λεφτά μέσω πληρωμένων likes, views και εικονικών παραγγελιών σε sites.

«Διήρκησε την εβδομάδα της πληρωμής των συντάξεων. Μαζέψανε τις συντάξεις του κόσμου με λίγα λόγια», δήλωσε θύμα της πυραμίδας.

Γρήγορα όμως το όνειρο έγινε εφιάλτης και η πλούσια ζωή έγινε χάσιμο χρημάτων.

«Με αυτό το τέχνασμα των προσφορών και όταν οι άνθρωποι αυτοί μπαίνανε που διπλασιαζόντανε τα λεφτά τους και ζητούσαν αναλήψεις στις αναλήψεις είχαμε αυτό το τέτοιο που λέει είναι υπό έλεγχο», εξήγησε θύμα της απάτης.

Η υπόσχεση ήταν όσα λεφτά μπουν τόσα να χαριστούν ως μπόνους, ενώ η τυχερή κατάθεση έδινε τα δεκαπλάσια όλα τα ποσά είναι σε κρυπτονόμισμα, το οποίο από την αρχή του χρόνου καταρρέει συνέχεια.

«Κανένας δεν έχει πάρει λεφτά μα κανένας», τόνισε θύμα της απάτης.

Στην τοπική κοινωνία λένε πως η ιστορία ήταν γνωστή για μήνες και μιλάνε για μια πυραμίδα που ξεκίνησε από την Νάουσα και συνεχίστηκε στην Βέροια.

«Το πιο βασικό είναι σκοτώνονται μεταξύ τους οι συγγενείς και οι φίλοι γιατί τώρα από την στιγμή που έφυγε ο αρχηγός τώρα ο ένας λέει εσύ με έβαλες εσύ ρε ξάδελφε εσύ γιατί αδελφή με παρέσυρες», σημείωσε θύμα της απάτης.

Τις τελευταίες ημέρες οι επενδυτές άρχισαν να ”κλαίνε” τα λεφτά τους και άλλοι να ψάχνουν που πήγαν τα -ευτυχώς- μόλις 100 ευρώ της αρχικής επένδυσης και άλλοι να ψάχνουν χιλιάδες ευρώ που είχαν επενδύσει προσδοκώντας κέρδη μαμούθ σε κρυπτονομίσματα.

Οι ίδιοι θα πουν πως ως την τελευταία στιγμή τους κορόιδευαν δείχνοντας ένα μήνυμα που τους καλούσε να κάνουν υπομονή, «όλοι θα πάρετε τα λεφτά σας» καταλήγει το μήνυμα.

Η υπόθεση έχει πάρει πλέον τον δρόμο της Δικαιοσύνης με τους κατοίκους της Βέροιας να ψάχνουν κάποιο τρόπο να πάρουν τα λεφτά τους πίσω.

«Πώς έχασα 2.500 ευρώ» –  Η περιγραφή θύματος στο Live News

Ένας από τους ανθρώπους που έχασε χρήματα -συγκεκριμένα 2.500 ευρώ- λόγω της συγκεκριμένης απάτης – «πυραμίδα»,  μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο λέγοντας:

«Μας είχαν παρουσιαστεί ως μία εταιρεία, η οποία είναι πλήρως νόμιμη και είχε ως έδρα της την Καλιφόρνια.  Μας διαβεβαίωναν κάθε μέρα για την νομιμότητα της εταιρείας. Μας έλεγαν ότι όσα περισσότερα χρήματα κατέθετε κάποιος, τόση περισσότερη προμήθεια θα έπαιρνε από τις διαφημίσεις που θα παρακολουθούσε ή εάν έβαζε άτομα στη ομάδα του».

Αξίζει δε τονιστεί, ότι -όπως ανέφερε ο καταγγέλλων- περίπου 3 – 4 χιλιάδες άτομα στην Βέροια έχουν πέσει θύματα της συγκεκριμένης απάτης.

Πηγή: megatv.com

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69