tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Ασφαλιστικό Γραφείο "Μαργαριτόπουλος" – Η Ασφάλειά σας στα Καλύτερα Χέρια

Το ασφαλιστικό πρακτορείο "Ασφάλειες ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ", ιδιοκτησίας του Δημήτρη Μαργαριτόπουλου, αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα και αξιόπιστα ονόματα στον χώρο των ασφαλειών στην Ελλάδα. Από το 1999, το πρακτορείο καταγράφει μια συνεχή ανοδική πορεία, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών υπηρεσιών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πελατών του, από ασφάλειες αυτοκινήτων και ακινήτων έως νοσοκομειακά και συνταξιοδοτικά προγράμματα.

Με πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρίας, το πρακτορείο έχει καταφέρει να συνεργάζεται με όλους τους μεγάλους ασφαλιστικούς ομίλους, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Η φιλοσοφία του πρακτορείου βασίζεται στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, κάτι που επιβεβαιώνεται από τις χιλιάδες πελάτες που έχουν εξυπηρετηθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Το 2013 αποτέλεσε σημαντικό ορόσημο για το πρακτορείο, καθώς μεταφέρθηκε σε σύγχρονο, ιδιόκτητο γραφείο στο κέντρο της Βέροιας, ανταποκρινόμενο στις αυξανόμενες ανάγκες τόσο των εργαζομένων όσο και των πελατών του. Η τοποθεσία του στο κέντρο της πόλης εξυπηρετεί ιδανικά τους πελάτες που έρχονται από κάθε γωνιά της χώρας, προσφέροντάς τους άμεση έκδοση συμβολαίων και ασφάλεια προσαρμοσμένη στις προσωπικές τους ανάγκες.

Σε έναν κόσμο που η ασφάλεια αποτελεί βασική προτεραιότητα, το ασφαλιστικό πρακτορείο "Ασφάλειες ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ" έρχεται να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη. Το γραφείο παρέχει μια πλήρη γκάμα ασφαλιστικών υπηρεσιών, προσαρμοσμένων στις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής.

Με κύριες υπηρεσίες τις Ασφάλειες Αυτοκινήτων και Ασφάλειες Ακινήτων, το γραφείο εξασφαλίζει την προστασία των πιο σημαντικών περιουσιακών στοιχείων σας. Επιπλέον, τα Νοσοκομειακά Προγράμματα και τα Συνταξιοδοτικά Προγράμματα εξασφαλίζουν την υγεία και το μέλλον σας, παρέχοντας σας την ηρεμία που χρειάζεστε για το αύριο.

Για όσους θέλουν να προγραμματίσουν τα οικονομικά τους με σταθερότητα, τα Αποταμιευτικά Προγράμματα προσφέρουν λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τους στόχους σας. Το γραφείο φροντίζει για την άμεση έκδοση συμβολαίων, εξασφαλίζοντας παράλληλα ασφαλιστική κάλυψη οπουδήποτε και εξοικονόμηση χρημάτων για κάθε πελάτη.

Με επίκεντρο την εξυπηρέτηση των πελατών, το γραφείο παρέχει ασφάλειες κομμένες στα μέτρα σας, προσαρμόζοντας κάθε υπηρεσία στις προσωπικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Τώρα, είναι η ώρα να πάτε την ασφάλειά σας στο επόμενο επίπεδο. Εμπιστευτείτε ένα γραφείο που στέκεται δίπλα σας με επαγγελματισμό και αφοσίωση, προσφέροντας λύσεις που κάνουν τη διαφορά.

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ
Μαργαριτόπουλος Δημήτρης

Μαλακούση 14, Βέροια - Τηλ. 2331 073101

Σταθερό: 213 027 8279
Κινητό / Viber:  6948824079
Κινητό:  6989770096

Για μη εργάσιμες ημέρες και ώρες και επείγουσας ανάγκης,  παρακαλώ καλέστε στο:  6977668384

Βετσοπούλου 84, Αλεξάνδρεια - Τηλ. 2333 305130
Ζαφειράκη 17, Νάουσα - Τηλ. 2332 052435
 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69