tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Ασφαλής και Υγιεινός Χώρος για τα Παιδιά: Karcher - Η Ιδανική Λύση Καθαριότητας

Στον επίσημο συνεργάτη της Kärcher στην Βέροια, στο κατάστημα  Wash & Tools ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ Θ. & Δ. [Λ. Στρατού 74], θα βρείτε καινοτόμες και πρωτοποριακές λύσεις σε κάθε πρόβλημα καθαρισμού για το σπίτι, το αυτοκίνητο και τον εργασιακό χώρο.

Η Kärcher έχει τη λύση, μηχάνημα, εξάρτημα, απορρυπαντικό, για κάθε αποστολή καθαρισμού. 

Η Karcher Puzzi 10/1 είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο για τον καθαρισμό σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, όπου η υγιεινή και η καθαριότητα αποτελούν κορυφαία προτεραιότητα. Αυτό το μηχάνημα καθαρισμού χαλιών και υφασμάτινων επιφανειών με ψεκασμό-αναρρόφηση συνδυάζει την ισχυρή απομάκρυνση ρύπων με την ταυτόχρονη αναρρόφηση νερού, εξασφαλίζοντας γρήγορο στέγνωμα και ελάχιστο χρόνο διακοπής λειτουργίας των χώρων.

Χρησιμοποιώντας την Puzzi 10/1, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί μπορούν να διατηρούν τις επιφάνειες καθαρές και απαλλαγμένες από βακτήρια και αλλεργιογόνους παράγοντες, δημιουργώντας ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον για τα παιδιά. Επιπλέον, η ευκολία στη χρήση της και ο εργονομικός σχεδιασμός της καθιστούν την Puzzi 10/1 ιδανική για καθημερινή χρήση, προσφέροντας υψηλή απόδοση με ελάχιστο κόπο.

Karcher Puzzi 101

Ο ατμοκαθαριστής Karcher SG 4/4 είναι ένα εξαιρετικά αποδοτικό εργαλείο για τη διατήρηση της υγιεινής σε βρεφονηπιακούς σταθμούς. Χρησιμοποιεί ατμό υψηλής θερμοκρασίας για να καθαρίζει και να απολυμαίνει χωρίς τη χρήση χημικών καθαριστικών, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε περιβάλλοντα με μικρά παιδιά, όπου η ασφάλεια και η υγεία είναι πρωταρχικές.

Ο SG 4/4 προσφέρει βαθύ καθαρισμό, εξαλείφοντας βακτήρια, ιούς, και άλλους μικροοργανισμούς από επιφάνειες όπως δάπεδα, χαλιά, στρώματα, και παιχνίδια. Με τη δυνατότητα ρύθμισης της πίεσης και της θερμοκρασίας του ατμού, επιτρέπει την προσαρμογή ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επιφάνειας, εξασφαλίζοντας τον καλύτερο δυνατό καθαρισμό χωρίς να προκαλεί φθορές.

Η ευελιξία του και η ισχυρή του απόδοση καθιστούν τον Karcher SG 4/4 ένα απαραίτητο εργαλείο για τη διατήρηση ενός καθαρού και υγιεινού περιβάλλοντος, μειώνοντας την ανάγκη για χημικές ουσίες και προάγοντας την ασφάλεια των παιδιών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Karcher SG 44

Για περισσότερες πληροφορίες:

Wash & Tools

ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ Θ. & Δ.

Λεωφόρος Στρατού 74, Βέροια

Τηλ. 2331021437

www.wash-tools.gr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69