tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Super πλυστικά - Super Προσφορές στο Wash & Tools ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ

Στον επίσημο συνεργάτη της Kärcher στην Βέροια, στο κατάστημα  Wash & Tools ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ Θ. & Δ. [Λ. Στρατού 74], θα βρείτε καινοτόμες και πρωτοποριακές λύσεις σε κάθε πρόβλημα καθαρισμού για το σπίτι, το αυτοκίνητο και τον εργασιακό χώρο.

Η Kärcher έχει τη λύση, μηχάνημα, εξάρτημα, απορρυπαντικό, για κάθε αποστολή καθαρισμού. 

Μηχάνημα Υψηλής Πίεσης KARCHER K4 Universal:

Το πλυστικό υψηλής πίεσης K 4 Universal Edition της Kärcher είναι ιδανικό για τακτικές εργασίες καθαρισμού με ήπιους έως επίμονους ρύπους, για παράδειγμα σε οχήματα και μεσαίου μεγέθους επιφάνειες στο σπίτι. Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν πιστόλι ψεκασμού, σωλήνα υψηλής πίεσης 6 m, κάνη υψηλής πίεσης Vario Power (VPS), τούρμπο μπεκ με περιστρεφόμενο σημειακό πίδακα για την απομάκρυνση επίμονων ρύπων και αξιόπιστο φίλτρο νερού που προστατεύει την αντλία από τα μικρά σωματίδια ρύπων.

Μηχάνημα Υψηλής Πίεσης KARCHER K5 BASIC:

Το K5 Basic για ήπιους ρύπους αφήνει μεγάλα αυτοκίνητα, ποδήλατα, ακόμη και πέτρινους τοίχους πεντακάθαρα. Το πλυστικό υψηλής πίεσης είναι εξοπλισμένο με ισχυρό υδρόψυκτο μοτέρ και διαθέτει πιστόλι σκανδάλης με σύστημα ταχείας σύνδεσης Quick Connect και σωλήνα υψηλής πίεσης 8 μέτρων. Υπάρχει επίσης μία κάνη υψηλής πίεσης Vario Power (VPS) που καθιστά απλή τη ρύθμιση της απαιτούμενης πίεσης και παρέχει ήπια πίεση για τις ευαίσθητες επιφάνειες, καθώς και ένα τούμπο μπεκ με ισχυρό περιστρεφόμενο σημειακό πίδακα για την αντιμετώπιση των πιο επίμονων ρύπων. 

Μηχάνημα Υψηλής Πίεσης KARCHER K6 Special

Το K 6 Special είναι εξοπλισμένο με υδρόψυκτο μοτέρ και έχει σχεδιαστεί για συχνό καθαρισμό, καθώς και για την αντιμετώπιση επίμονων ρύπων που συναντώνται συχνά σε μονοπάτια, πισίνες, μεγάλα οχήματα κ.λπ. Η γκάμα του εξοπλισμού περιλαμβάνει ένα πιστόλι σκανδάλης με πρακτικό προσαρμογέα Quick Connect, έναν εύκαμπτο σωλήνα υψηλής πίεσης με σημαντικό μήκος 10 m, ένα αξιόπιστο φίλτρο νερού που προστατεύει την αντλία, μία κάνη υψηλής πίεσης Vario Power (VPS) και ένα τούρμπο μπεκ με περιστρεφόμενο σημειακό πίδακα. Η πίεση στη κάνη VPS μπορεί να ρυθμιστεί με μια απλή περιστροφή της κάνης, ενώ το τούρμπο μπεκ απομακρύνει γρήγορα ακόμα και επίμονους ρύπους.

 Δείτε τα πλυστικά μηχανήματα εδώ! 

 

Καθαριστικά KARCHER

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, 1L car sampoo

Ήπιο αλκαλικό καθαριστικό αποτελεσματικό με τους ρύπους της καθημερινότητας. Ισχυρό με τους ρύπους, απαλό με την επιφάνεια. Εύκολη τοποθέτηση και εφαρμογή με το πλυστικό μηχάνημα. 

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΖΑΝΤΕΣ RM 667, 0,5L, 500ML

Με μέγιστη ισχύ καθαρισμού και φόρμουλα γρήγορης δράσης. Βοηθά στην απομάκρυνση όλων των ειδών ρύπων που συλλέγονται σε όλους τους κοινούς τύπους ζαντών ενώ βρίσκεστε στο δρόμο. Η έξυπνη αλλαγή χρώματος δείχνει το καθαριστικό να δρα με την πάροδο του χρόνου.

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, RM 650 0,5L, 500ML

Καθαρισμός παραθύρων και καθρεφτών αυτοκινήτου που δεν αφήνει γραμμές και θαμπάδα. Αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες από έντομα, τις δαχτυλιές και τους ρύπους από τον δρόμο. Έχει αντιστατική δράση που εμποδίζει τη γρήγορη επανατοποθέτηση των ρύπων

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, RM 651, 0,5L, 500ML

Για ευχάριστα καθαρούς εσωτερικούς χώρους χωρίς οσμές: Από το ταμπλό μέχρι τα λάστιχα στεγάνωσης, μέχρι την ταπετσαρία και τα δερμάτινα μέρη. Έχει αντιστατική δράση και εξουδετερώνει αποτελεσματικά τις οσμές.

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΑΜΠΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ SILK-MATT, RM 652, 0,5L, 500ML

Βαθύς καθαρισμός και προστασία όλων των επιφανειών από πλαστικό και καουτσούκ. Οι επιφάνειες αποκτούν λεία και ματ όψη που τις κάνει να φαίνονται σαν καινούριες, ευχάριστες στην αφή και με την ιδιότητα να απωθούν το νερό και τους ρύπους. 

 Δείτε όλα τα καθαριστικά εδώ! 

Wash & Tools

ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ Θ. & Δ.

Λεωφόρος Στρατού 74, Βέροια

Τηλ. 2331021437

www.wash-tools.gr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69