tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Όλα όσα πρέπει να έχετε στο εξοχικό σας

Οι στιγμές στο εξοχικό είναι μαγικές. Αν έχετε περάσει κι εσείς τέτοιες στιγμές είτε το χειμώνα είτε το καλοκαίρι τότε σίγουρα θα σας έχουν μείνει χαραγμένες στο μυαλό. Αν πάλι δεν είχατε σε μικρή ηλικία αλλά αποφασίσατε τώρα να κάνετε αυτή την επένδυση σίγουρα μελλοντικά θα δημιουργήσετε μοναδικές και αξέχαστες αναμνήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το εξοχικό είναι ένα δεύτερο σπίτι στο οποίο μπορείτε να πηγαίνετε όποτε χρειάζεται να χαλαρώσετε και να αποσυμπιεστείτε. Είναι η τέλεια επιλογή για διακοπές καθώς θα έχετε τον δικό σας χώρο και δε θα χρειάζεται να αναζητήσετε διαμονή.

Τον χώρο αυτό μπορείτε να τον διακοσμήσετε και να τον εξοπλίσετε ακριβώς όπως εσείς θέλετε. Είναι σημαντικό να έχετε όλα τα απαραίτητα καθώς έτσι θα είναι πιο εύκολη και άνετη κάθε διαμονή σας εκεί. Όσο λιγότερα πράγματα θα χρειάζεται να μεταφέρετε τόσο πιο εύκολα θα παίρνετε την απόφαση να το επισκέπτεστε σε κάθε ευκαιρία. Στο άρθρο που ακολουθεί σας προτείνουμε το βασικό εξοπλισμό που θα πρέπει να έχετε στο εξοχικό σας.

Λευκά είδη

Όπως σε κάθε σπίτι, έτσι κι εκεί θα πρέπει να έχετε τα απαραίτητα λευκά είδη. Σε αυτά θα πρέπει να συμπεριλάβετε 2 με 3 σετ σεντόνια για κάθε κρεβάτι, κουβέρτες https://anemos.gr/collections/kouvertes και παπλώματα για το χειμώνα και μαξιλάρια. Ανάλογα με το πόσο συχνά θα μένετε εκεί θα πρέπει να φροντίσετε την αποθήκευσή τους. Φυλάξτε τα μέσα σε σακούλες ώστε να προστατευτούν από σκόνη και υγρασία

 Σερβίτσια

Από κανένα σπίτι δε μπορούν να λείπουν πιάτα ποτήρια και μαχαιροπίρουνα. Επιλέξτε όλα όσα χρειάζεται για να εξοπλίσετε την κουζίνα σας και να μπορείτε να γευματίζετε μαζί με τους αγαπημένους σας. Πέρα από τα βασικά μπορείτε να πάρετε και άλλα είδη που ξέρετε ότι θα χρησιμοποιήσετε όπως οι κούπες καφέ, τα μπολ κ.α. Αν πρόκειται να μαγειρεύετε προσθέστε και κατσαρόλες, τηγάνι και κουτάλες.

Είδη υγιεινής

Τα είδη υγιεινής δε μπορούν να λείπουν από το σπίτι σας. Πηγαίνοντας στο εξοχικό σας πάντα είναι καλό να γνωρίζετε ότι έχετε τα απαραίτητα και δε χρειάζεται κάθε φορά να τα μεταφέρετε. Πρέπει να έχετε σίγουρα χαρτί υγείας και κουζίνας, σαμπουάν και αφρόλουτρο, οδοντόκρεμα, αποσμητικό και ό,τι άλλο εσείς κρίνετε αναγκαίο.

Τέλος μπορείτε να έχετε κάποια τρόφιμα που δε χρειάζονται ειδικές συνθήκες διατήρησης και είναι μακράς διαρκείας όπως είναι τα μακαρόνια, το ρύζι, κονσέρβες, καφές ακόμα και μπουκάλια με εμφιαλωμένο νερό. Όλα αυτά θα κάνουν τη διαμονή σας πολύ πιο εύκολη και ευχάριστη και θα νιώθετε σαν να είστε στο σπίτι σας ενώ θα περνάτε στιγμές χαλάρωσης στο εξοχικό σας.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69