tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Vintage διακόσμηση: Αντλήστε έμπνευση από το παρελθόν και διακοσμήστε το σπίτι σας

Η vintage διακόσμηση αποτελεί την νούμερο ένα διακοσμητική τάση της σεζόν! Και μπορεί να σας φαίνεται παράδοξο καθώς το industrial στυλ διακόσμησης κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος, ωστόσο η vintage διακόσμηση παραμένει διαχρονική χάρη στο ρομαντικό της στυλ και την ατμόσφαιρα ζεστασιάς που δημιουργεί σε κάθε χώρο. Αν θέλετε να μάθετε και εσείς πως να διακοσμήσετε τον χώρο σας αντλώντας έμπνευση από το παρελθόν δεν έχετε παρά να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο.

Επιλέξτε φωτεινά χρώματα

Το vintage στυλ έχει να κάνει με τα έντονα, φωτεινά χρώματα. Οι ουδέτεροι, υποτονικοί τόνοι μπορεί να είναι της μόδας εδώ και πολύ καιρό, αλλά τα έντονα και φωτεινά χρώματα επιστρέφουν στα trends της διακόσμησης. Η χρήση έντονων αποχρώσεων του κόκκινου, του κίτρινου και του πράσινου για τη διακόσμηση του σπιτιού σας μπορεί να προσθέσει μεγάλο ενδιαφέρον και να δημιουργήσει μια ζωντανή ατμόσφαιρα στο χώρο σας.

Πείτε ναι στο mix & match

Η ανάμειξη διαφορετικών vintage κομματιών ήταν πάντα μια δημοφιλής τάση στη διακόσμηση του σπιτιού. Αυτή η τάση αφορά τον συνδυασμό διαφορετικών μοτίβων, υφών και στυλ σε έπιπλα και διακοσμητικά σπιτιού για να δημιουργήσετε μια μοναδική εμφάνιση. Παντρέψτε για παράδειγμα ένα κλασικό τραπέζι σαλονιού με ένα μοντέρνο κεραμικό βάζο ή μια διακοσμητική πιατέλα σε γεωμετρικό σχέδιο και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό, προσθέτοντας προσωπικότητα και χαρακτήρα στο χώρο σας.

Αναζητήστε floral prints

Όταν πρόκειται για vintage διακόσμηση τα floral πέδιλα είναι must. Αυτά τα χαρούμενα prints προσθέτουν μια πινελιά ρομαντισμού σε κάθε χώρο και δημιουργούν μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Συνδυάστε τα με ουδέτερες χρωματικές παλέτες και αφήστε τα να αποτελέσουν τον απόλυτο πρωταγωνιστή της διακόσμησής σας.

Προτιμήστε έπιπλα αντίκες

Οι αντίκες ήταν πάντα μια δημοφιλής τάση στη διακόσμηση του σπιτιού - και τα vintage έπιπλα δεν αποτελούν εξαίρεση. Τα vintage έπιπλα, όπως οι συρταριέρες, τα κομοδίνα και τα γραφεία, εντάσσονται όλο και πιο συχνά στους σύγχρονους χώρους και συνιστούν κομμάτια που προσθέτουν μια διαχρονική εμφάνιση στο χώρο σας και προσφέρουν μια αίσθηση κομψότητας που τα σύγχρονα έπιπλα απλά δεν μπορούν να φτάσουν.

Η διακόσμηση με vintage στοιχεία επιστρέφει στη εσωτερική διακόσμηση. Η χρήση ζωντανών χρωμάτων, επίπλων αντίκες και το παιχνίδι με τα χρώματα μπορεί να προσθέσει χαρακτήρα και προσωπικότητα σε κάθε σπίτι. Ο μοναδικός συνδυασμός διαφορετικών μοτίβων και υφών δημιουργεί μια όμορφη, νοσταλγική ατμόσφαιρα. Με τις κατάλληλες γνώσεις και λίγη δημιουργικότητα, μπορείτε να μετατρέψετε το σπίτι σας σε ένα vintage εμπνευσμένο χώρο που θα εντυπωσιάσει κάθε καλεσμένο σας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69