tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μπορεί η επισκευή κινητού να βελτιώσει την ακτινοβολία

Η ακτινοβολία στα κινητά συνήθως προκαλέσει μεγάλη ανησυχία σε πολλούς αγοραστές, καθώς η ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων (RF) που εκπέμπεται από smartphone έχει συνδεθεί με διάφορους κινδύνους για την υγεία, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου. Ωστόσο, τα στοιχεία που συνδέουν την ακτινοβολία smartphone με τον καρκίνο είναι ασαφή και χρειάζεται περισσότερη έρευνα για να προσδιοριστούν οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της ακτινοβολίας smartphone στην ανθρώπινη υγεία.

Τα δίκτυα 5G χρησιμοποιούν υψηλότερες συχνότητες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να μεταφέρουν περισσότερα δεδομένα σε μεγαλύτερες ταχύτητες. Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι ανησυχούν ότι οι υψηλότερες συχνότητες που χρησιμοποιούνται από το 5G θα μπορούσαν να είναι πιο επιβλαβείς για την ανθρώπινη υγεία από ότι οι χαμηλότερες συχνότητες που χρησιμοποιούνται από προηγούμενες ασύρματες τεχνολογίες. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) όπως και άλλοι οργανισμοί υγείας έχουν δηλώσει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι η τεχνολογία 5G είναι επιβλαβής για την ανθρώπινη υγεία. Η ποσότητα ακτινοβολίας ραδιοσυχνοτήτων που εκπέμπεται από συσκευές 5G εξακολουθεί να βρίσκεται εντός των ασφαλών ορίων που ορίζουν οι διεθνείς οδηγίες. Ωστόσο, απαιτείται περισσότερη έρευνα για την κατανόηση των πιθανών μακροπρόθεσμων επιπτώσεων σε ακτινοβολία 5G.

Οι διάφορες επιλογές επισκευής κινητού όσον αφορά το λογισμικό ή την κεραία δε εξυπηρετούν την μείωση της ακτινοβολίας. Οι ποιοτικές συσκευές κινητών που συνήθως είναι και οι πιο ακριβές έχουν λιγότερη ακτινοβολία. Αυτό όμως εξαρτάται και από την θέση του κινητού και ποσό μακριά είναι από τον δέκτη. Καλό είναι όταν αγοράζουμε ένα κινητό να κοιτάμε ο ειδικός ρυθμός απορρόφησης ακτινοβολίας SAR να είναι χαμηλός. Το SAR είναι ένα μέτρο της ποσότητας ακτινοβολίας ραδιοσυχνοτήτων που απορροφάται από το σώμα όταν χρησιμοποιείτε ένα τηλέφωνο. Τα τηλέφωνα με χαμηλότερες τιμές SAR εκπέμπουν λιγότερη ακτινοβολία RF και γενικά θεωρούνται πιο ασφαλή. Μπορείτε να ελέγξετε την τιμή SAR ενός τηλεφώνου πριν το αγοράσετε για να βεβαιωθείτε ότι πληρεί τις απαιτήσεις ασφαλείας σας. Με την επισκευή κινητού η ακτινοβολία RF δεν μπορεί να βελτιωθεί.

Για να μειώσετε την έκθεση σας στην ακτινοβολία του κινητού, ένα από τα πιο απλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε είναι να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας όσο λιγότερο γίνεται. Όταν δεν χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, μπορείτε να το απενεργοποιήσετε ή να το θέσετε σε λειτουργία πτήσης για να μειώσετε την έκθεσή σας στην ακτινοβολία. Με την χρήση ασύρματων ακουστικών Bluetooth και hands-free μπορείτε να μιλάτε στο τηλέφωνό σας χωρίς να το έχετε κοντά στο κεφάλι σας.

Εάν ανησυχείτε ακόμα για την ακτινοβολία του smartphone, μπορεί να επιλέξετε ένα καινούριο τηλέφωνο με χαμηλότερη τιμή SAR. Εάν απλώς αναζητάτε ένα τηλέφωνο με τις πιο πρόσφατες δυνατότητες και τεχνολογία, η αναβάθμιση σε νέο τηλέφωνο μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για εσάς. Γεγονός είναι ότι οι καινούριες συσκευές είναι πιο εξελιγμένες και καλό θα ήταν να μην περιμένετε κάτι από μια αναβάθμιση η επισκευή κινητού ξεπερασμένης τεχνολογίας.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να μειώσετε την έκθεσή σας στην ακτινοβολία του κινητού τηλεφώνου, όπως να χρησιμοποιήστε προϊόντα που μπλοκάρουν την ακτινοβολία. Υπάρχουν διάφορα προϊόντα που μπλοκάρουν την ακτινοβολία στην αγορά, όπως θήκες τηλεφώνου και αυτοκόλλητα, που οι κατασκευαστές ισχυρίζονται ότι μειώνουν την έκθεσή σας στην ακτινοβολία. Ωστόσο, η αποτελεσματικότητα αυτών των προϊόντων συχνά αμφισβητείται, επομένως είναι σημαντικό να κάνετε μία καλή έρευνά σας πριν τα αγοράσετε και να διαβάστε διάφορες κριτικές από άλλους καταναλωτές σχετικά με την αποτελεσματικότητά τους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69