tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τι να φορέσεις για να εντυπωσιάσεις στο πρώτο ραντεβού

Είτε ο έρωτας ήρθε κεραυνοβόλα στην ζωή σου, είτε χρειάστηκαν ώρες μηνυμάτων και τηλεφωνικών συνομιλιών για να αποσπάσει το «ναι» σου για το πρώτο ραντεβού, έφτασε η στιγμή να συναντηθείς με εκείνον και όσο ενθουσιασμένη και αν είσαι το άγχος σου χτυπά την πόρτα. Θέλεις να τον εντυπωσιάσεις από την πρώτη ματιά για αυτό το πρώτο που σκέφτεσαι είναι τι θα φορέσεις. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς παρακάτω θα βρεις μερικές προτάσεις για να είσαι κομψή και περιποιημένη στο πρώτο ραντεβού.

Ραντεβού για ποτό

Έχετε συμφωνήσει να πάτε για ποτό και αυτό σου δίνει πλήθος ενδυματολογικών επιλογών καθώς και την ευκαιρία να είσαι απαστράπτουσα! Μπορείς να φορέσεις ένα all time classic μαύρο, απλό φόρεμα σε στενή ή Α γραμμή το οποίο θα συνδυάσεις με ψηλοτάκουνες μπότες over – the – knee για μια extra θηλυκή εμφάνιση ή flat, δερμάτινες μπότες για ένα πιο χαλαρό, αλλά εξίσου στιλάτο look. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με ένα δερμάτινο, oversized σακάκι και κοσμήματα σε minimal ύφος και μην ξεχάσεις να προσθέσεις την τελική πινελιά στο ντύσιμό σου που δεν είναι άλλη από το άρωμά σου. Είσαι έτοιμη να καταπλήξεις!

Ραντεβού για καφέ

Αν η έξοδός σου με εκείνον πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε κάποιο καφέ τότε η επιχείρηση «ντύσιμο για το πρώτο ραντεβού» γίνεται δυσκολότερη. Πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου ώστε το σύνολό σου να είναι επιμελημένο αλλά casual. Επίλεξε ένα ψηλόμεσο υφασμάτινο ή τζιν παντελόνι και συνδύασέ το με ένα πουλόβερ σε εντυπωσιακή απόχρωση ή μια μπλούζα που να σε κολακεύει και να αναδεικνύει την σιλουέτα σου. Φόρεσε τα αγαπημένα σου μποτάκια ή άνετα αθλητικά βόλτας και ολοκλήρωσε το look σου με ένα ζεστό και εντυπωσιακό παλτό δίνοντας ένα glamorous χαρακτήρα στην εμφάνισή σου. Είναι σίγουρο πως το μόνο μέτριο σε αυτή την έξοδο θα είναι ο καφές σου!

Ραντεβού στο σινεμά

Τα ενδιαφέροντά σας κοινά και καταλήγετε στο γεγονός ότι και οι δύο θέλετε να δείτε αυτή την συγκλονιστική ταινία που μόλις κυκλοφόρησε. Το πρώτο σας ραντεβού θα είναι λοιπόν στο σινεμά! Αυτό με τίποτα δεν συνεπάγεται ότι θα πρέπει να φτάσεις στο ραντεβού ντυμένη σαν σταρ του Χόλυγουντ. Το σινεμά είναι μια βραδινή, ωστόσο όχι πολύ επίσημη έξοδος και θα πρέπει τα ρούχα σου να αποπνέουν αυτή την διάθεση. Προτίμησε το smart casual στυλ ντυσίματος και τόλμησε να φορέσεις ένα co-ord πλεκτό σύνολο με midi φούστα και χοντρό καλσόν σε ταιριαστές αποχρώσεις. Συνδύασε το σύνολό σου με αβρυλάκια ώστε να του δώσεις έναν μοντέρνο χαρακτήρα και ολοκλήρωσε το look σου με το κατάλληλο μπουφάν. Μην ξεχάσεις να επιμεληθείς τα μαλλιά και το βάψιμό σου και είμαστε σίγουροι πως η ταινία της ζωής σου θα έχει happy end!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69