tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Saturday Shopping: Tips για να είσαι άνετη

Αν και για σένα το Σάββατο είναι μέρα για ψώνια, τότε παρακάτω θα σου δώσουμε μερικές συμβουλές για να είσαι άνετη καθώς το Saturday shopping μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από όσο φαντάζεσαι.

Τι εννοούμε όμως με το Saturday shopping? Πολλοί μπορεί να εννοούν ψώνια σε ρούχα, παπούτσια κλπ ενώ άλλοι εννοούν ψώνια σουπερμάρκετ, μανάβικο, κρεοπωλείο κλπ. Όποια κι αν είναι τα ψώνια σου, ακόμα και σε ένα εμπορικό, στο οποίο θα βρεις τα πάντα, πρέπει να είσαι άνετη ώστε να το ευχαριστηθείς και να κάνεις – όχι μόνο έρευνα αγοράς – αλλά και τις καλύτερες επιλογές σε ψώνια και τρόφιμα.

Ντύσου άνετα

Τι καλύτερο από το να είσαι ντυμένη ανέτα στα ψώνια σου; Σκέψου λοιπόν καλά το outfit σου πριν ξεκινήσεις τα ψώνια σου καθώς θα το φοράς σίγουρα πολλές ώρες. Αν σου αρέσει το athleisure style, μπορείς να επιλέξεις ένα σετ βελούδινες φόρμες στο αγαπημένο σου χρώμα και να το συνδυάσεις με τα αθλητικά σου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είσαι τόσο άνετη όσο και στυλάτη. Ωστόσο, αν δεν είσαι φαν των κολάν και των αθλητικών, επίλεξε ένα τζιν σε κάθε απόχρωση που εύκολα συνδυάζεται με ένα πλεκτό πουλόβερ. Μην ξεχνάς πως τα ρούχα που θα επιλέξεις θα πρέπει να σε βολεύουν ώστε σε περίπτωση που θα χρειαστεί να δοκιμάσεις ρούχα, να σου είναι εύκολο να αλλάξεις στα δοκιμαστήρια.

Tσάντα

Εκτός φυσικά από το outfit, χρειάζεται να προσέξεις και την τσάντα που θα έχεις μαζί ώστε να έχεις ελευθερία κινήσεων. Μία tote bag ή μία cross bag σίγουρα φαντάζουν η τέλεια επιλογή που χωράνε τουλάχιστον μέσα τα απαραίτητα – κινητό, κλειδιά, πορτοφόλι. Μην ξεχάσεις, ειδικά αν πας για ψώνια στο σούπερ μάρκετ ή στο μανάβικο, να έχεις ήδη μαζί σου την πάνινη τσάντα ή επίλεξε από τον γκισέ των καταστημάτων βιοδιασπάμωνες τσάντες https://alfaplast.gr/viodiaspomenes-sakoules/ . Στο εμπόριο σίγουρα θα βρεις πάνινες τσάντες  https://alfaplast.gr/panines-tsantes/  και τι καλύτερο από το να επιλέξεις μία hand made τσάντα που θα σε ενθουσιάσει; Κάνε τη δική σου έρευνα αγοράς και θα βρεις αυτό που σου αρέσει.

Kαφές & Snacks

Αν ξέρεις από την αρχή πως θα περάσεις πολλές ώρες εκτός σπιτιού, φρόντισε να έχεις μαζί σου το θερμό σου με το αγαπημένο σου ρόφημα από το σπίτι ή ακόμα και κάποιο snack. Η μπάρα δημητριακών ή κάποιο φρούτο όπως η μπανάνα είναι μία πολύ καλή λύση για ένα γρήγορο snack.

Φυσικά, μην ξεχάσεις να πεις στις κολλητές σου ή ακόμα και σε κάποια φίλη σου που έχεις να δεις καιρό, να κάνετε μαζί το shopping αυτό το Σάββατο.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69