tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πρακτικές Συμβουλές για να Φτιάξεις το Τέλειο Μπαλκόνι

Ας κάνουμε ένα πείραμα. Βγες στον δρόμο και σήκωσε το βλέμμα σου στον ουρανό. Τι βλέπεις; Είμαστε σίγουροι ότι μεγάλο μέρος της οπτικής σου θα καλυφθεί από απεριποίητα και κενά μπαλκόνια. 

Αν θέλεις το δικό σου το μπαλκόνι να είναι όμορφο και φινετσάτο, γεννώντας σου έτσι την επιθυμία να αξιοποιήσεις επιτέλους τον χώρο για κάτι άλλο πέρα από το να απλώνεις τα ρούχα, είσαι στο σωστό μέρος! Έχουμε συγκεντρώσει μερικές χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για να φτιάξεις το τέλειο μπαλκόνι και να θέλεις να περνάς όλο τον χρόνο σου εκεί, ακόμα και τον χειμώνα!

  1. Βρες την Τέλεια Θέση

Ένα από τα πιο βασικά πράγματα που χρειάζεται ένα μπαλκόνι για να είναι πρακτικός και ελκυστικός χώρος είναι αναπαυτικά καθίσματα. Το να πρέπει να πηγαινοφέρνεις καρέκλες από την κουζίνα στο μπαλκόνι ή να στέκεσαι όρθιος ακούγεται -και είναι- κουραστικό. Τα σαλόνια κήπου είναι η τέλεια επιλογή και για το μπαλκόνι σου, αφού έχουν μικρότερο μέγεθος, ώστε να χωρούν σε μικρούς χώρους, και είναι εξίσου άνετα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι είναι κατασκευασμένα από ειδικά υλικά, για να αντέχουν στις διάφορες ακραίες καιρικές συνθήκες. Αν το μπαλκόνι σου είναι μεγάλο, τότε μπορείς να πας αυτήν την ιδέα ένα βήμα παραπέρα, αγοράζοντας μια μοντέρνα ξαπλώστρα από τη VidaXL και απολαμβάνοντας έτσι στο έπακρο κάθε ηλιόλουστη μέρα. 

  1. Εσύ Εναντίον του Καιρού

Αν και η Ελλάδα φημίζεται για το εύκρατο κλίμα της, αυτό δε σημαίνει ότι δεν εκδηλώνονται ακραία καιρικά φαινόμενα. Υποψιαζόμαστε ότι δε θα ήθελες να βγεις στο μπαλκόνι σου μια μέρα που έχει καύσωνα, που φυσάει ή βρέχει. Ναι, αλλά δεν είναι άδικο να αφήνεις τον καιρό να σου χαλάει τα σχέδια; Οι τέντες, οι ομπρέλες και τα στέγαστρα εξωτερικού χώρου κατασκευάζονται και έχουν τόση ζήτηση, ακριβώς γιατί επιτρέπουν στους ανθρώπους να κάνουν ό,τι θέλουν στο σπίτι και το μπαλκόνι τους ανεξάρτητα από τον καιρό που επικρατεί έξω. 

  1. Γιορτινό Πνεύμα Όλο τον Χρόνο

Τα λαμπάκια έχουν συνδυαστεί στο μυαλό των περισσοτέρων με το έθιμο του στολισμού του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.  Δεν υπάρχει όμως κανένας κανόνας που λέει ότι δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σε άλλες περιόδους. Μπορείς λοιπόν να κρατήσεις το φωτεινό και γιορτινό πνεύμα που σκορπούν τα φωτάκια, κρεμώντας ή τυλίγοντάς τα γύρω από τα κάγκελα. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι υπάρχει τόση μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια για λαμπάκια που η επιλογή θα είναι δύσκολη. Αν θέλεις κάτι διακριτικό, τα λαμπιόνια με θερμό φως είναι η πιο ασφαλής επιλογή. Για κάτι πιο νεανικό, μπορείς να επιλέξεις κάτι πιο πολύχρωμο.

  1. Μπαλκόνι Χωρίς Γλάστρες Δε Γίνεται!

Φυσικά και η τελευταία μας συμβουλή θα ήταν να στολίσεις με λουλούδια το μπαλκόνι σου. Δοκίμασέ το και θα δεις ότι η φροντίδα για αυτά τα όμορφα φυτά θα σου φτιάξει την ψυχολογία και τη διάθεση. Πώς όμως θα κάνεις το μπαλκόνι σου μοναδικό; Δώσε προσοχή όχι μόνο στα λουλούδια αλλά και στις γλάστρες. Αγόρασε γλάστρες με χρώμα και πρωτότυπα σχέδια. Επίσης, αντί για λουλούδια, μπορείς να φυτέψεις μικρά δέντρα, όπως μια λεμονιά, μια μανταρινιά ή μια μπανανιά. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69