tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τα denim outfits που πρέπει να δοκιμάσετε τώρα

Denim και πάλι denim! Στο ύφασμα αυτό ορκίζονται νέες και παλιότερες γενιές και κάτι μας λέει ότι θα παραμείνει αγαπημένο για πολύ καιρό ακόμη. Πέρα από το γεγονός ότι διαρκεί στο χρόνο χωρίς να χάνει το παραμικρό από την ομορφιά του, η απλότητα του είναι σχεδόν μαγική. Από εκείνο έχουν δημιουργηθεί φορέματα, γυναικεία μπουφάν, ολόσωμες φόρμες, πουκάμισα και φυσικά τα αγαπημένα μας παντελόνια τζιν. Ποτέ δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα να συνδυάσουμε τα jeans μας, αφού η φανταστική ευελιξία τους δημιουργεί άπειρους συνδυασμούς που θα σας συνοδεύσουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εάν δεν σας κερδίσαμε ακόμη το ενδιαφέρον, παρακάτω θα βρείτε τα 3 denim outfits που αξίζει να φορέσετε τώρα.

Πρώτο σύνολο είναι μια jean ολόσωμη φόρμα. Αυτό το overall εφαρμόζει τόσο όσο στο σώμα, είναι κολακευτικό, γιατί κρύβει ατέλειες και δημιουργεί μια ψιλόλιγνη φιγούρα, ειδικά αν το συνδυάσετε με ψηλά μποτάκια. Ευνοεί το layering, αφού με ένα λευκό πουκάμισο από μέσα δημιουργείτε ένα υπέροχο office look. Χωρίς το πουκάμισο, το σύνολο γίνεται διαφορετικό, αποκτά μια άλλη υπόσταση και μπορεί να φορεθεί κατευθείαν μετά τη δουλειά στα cocktail drinks με τους συναδέλφους. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ανανεώσετε το μακιγιάζ σας και να προσθέσετε statement κοσμήματα.

Επόμενο είναι το jean φόρεμα. Μπορεί να έχετε πολλά κοντά φορέματα ή μακριά, αλλά τα denim νιώθουμε ότι είναι μια κατηγορία από μόνα τους. Χάρη στο πιο σκληρό τους ύφασμα σε σχέση με τα ανάλαφρα του καλοκαιριού, γίνονται τέλεια transitional pieces. Kαι μην έχετε στο νου σας μονάχα τα κλασικό μπλε denim, σοφιστικέ και στιλάτα outfits μπορείτε να δημιουργήσετε και με το γκρι. Δεν υπάρχει χρυσός κανόνας για τα παπούτσια, όσο ταιριάζουν τα ψηλοτάκουνα και τα μποτίνια, άλλο τόσο ταιριάζουν τα sneakers και οι αρβύλες -  επιλέξτε ανάλογα με τη διάθεσή σας. Θέλετε ένα street style look ή ένα casual – chic;

Τελευταίο στις προτάσεις μας είναι ένα total blue look που θα μαγνητίσει τα βλέμματα. Φορέστε ένα ψηλόμεσο παντελόνι τζιν με wide leg εφαρμογή μαζί με μια πλεκτή ζιβάγκο μπλούζα σε εντυπωσιακό μπλε χρώμα και φίνα πέδιλα στο ίδια απόχρωση. Το μπλε το ουρανού και της θάλασσας, το χρώμα της γαλήνης, της δημιουργικότητας και της φαντασίας θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα από τα πιο μοντέρνα φθινοπωρινά σύνολα. Και μιλώντας για total looks, ως εναλλακτική μπορείτε να ντυθείτε με ένα total denim outfit, απλά αντικαθιστώντας την μπλούζα με ένα τζιν πουκάμισο.

Αυτό το φθινόπωρο φορέστε το denim με ένα διαφορετικό τρόπο και εντυπωσιάστε!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69