tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

4 Τρόποι για να Μετατρέψετε την Βεράντα σας σε μικρό Παράδεισο

Τώρα που έρχεται το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη εποχή για να περνάτε χρόνο στην βεράντα του σπιτιού σας. Είτε έχετε ένα μικρό μπαλκόνι, είτε μια ολόκληρη αυλή, γνωρίζετε πως το είναι το κατάλληλο μέρος για να απολαμβάνετε τα βράδια του καλοκαιριού, αν βρίσκεστε ακόμα στην πόλη. Στην βεράντα σας, έχετε την ευκαιρία να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά σας, οπότε αν έχετε έναν τέτοιο χώρο, εκμεταλλευτείτε τον.

Το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να ανακαινίσετε τον εξωτερικό σας χώρο και να τον μετατρέψετε σε έναν μικρό παράδεισο, που να θυμίζει λίγο περισσότερο καλοκαίρι. 

Παρακάτω θα βρείτε τις 4 καλύτερες ιδέες για να αλλάξετε το μπαλκόνι του σπιτιού σας.

  1. Προσθέστε φωτισμό

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας καθώς ανακαινίζετε το μπαλκόνι ή την αυλή σας, είναι ο φωτισμός. Καθώς σε ένα σκοτεινό χώρο δεν θα μπορείτε να περάσετε ευχάριστο χρόνο τις καλοκαιρινές, ζεστές βραδιές. Μπορείτε να απευθυνθείτε στις τεχνικές υπηρεσίες από το Arximastoras, όπου θα σας κατευθύνει με τις ηλεκτρολογικές εργασίες και να φωτίσει το μπαλκόνι σας όπως εσείς επιθυμείτε. Μπορείτε να επιλέξετε ότι φωτισμό θέλετε, από μικρά σποτάκια στην οροφή μέχρι και φωτιστικά εξωτερικού χώρου, όποια και αν είναι η τελική σας επιλογή, το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

  1. Ελέγξτε την σκίαση

Το δεύτερο βήμα αφορά την σκίαση του εξωτερικού σας χώρου. Αν το σπίτι σας έχει μπαλκόνι, θα είναι ιδανικό να προσθέσετε τέντες, που ναι μεν να σκιάζουν αλλά παράλληλα να διατηρούν έναν ελαφρύ φωτισμό. Σε περίπτωση που έχετε ολόκληρη αυλή, μια καλή επιλογή που θα κάνει τον χώρο να μοιάζει περισσότερο εντυπωσιακός είναι οι πέργκολες από τη Nyfan. Οι πέργκολες, θα προσδώσουν την αίσθηση πολυτέλειας αλλά παράλληλα θα προσφέρουν καλή σκίαση. Να θυμάστε πως η σκίαση είναι σημαντική ιδιαίτερα τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες, που ο ήλιος καίει και εσείς επιθυμείτε να προστατευτείτε από αυτόν.

  1. Διακόσμηση του εξωτερικού χώρου

Το τρίτο και εξίσου σημαντικό με τα παραπάνω είναι η διακόσμηση του εξωτερικού χώρου του σπιτιού σας. Η διακόσμηση που θα επιλέξετε για τον χώρο αυτό, θα διαμορφώσει όλο το ύφος του και θα τον κάνει πιο ελκυστικό. Θα ήταν καλό να προμηθευτείτε ένα σετ που να περιλαμβάνει ένα τραπέζι και καρέκλες εξωτερικού χώρου, καθώς εκεί θα περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ένα μέρος που μπορείτε να καθίσετε και να απολαύσετε το αγαπημένο σας αναψυκτικό. Επίσης, μια ωραία ιδέα θα ήταν να προμηθευτείτε ομπρέλες βαρέος τύπου από τη Remi, για να δημιουργούν μια ακόμα πιο καλοκαιρινή αίσθηση στον χώρο σας. Οι καλοκαιρινές ομπρέλες θα ήταν ιδανικές σε μια μεγάλη αυλή, δίπλα σε μια πισίνα. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργούν την αίσθηση πως είστε σε διακοπές, ακόμα και αν είστε ακόμα στο σπίτι σας.

  1. Εξοπλισμός μπάρμπεκιου

Το τέταρτο και τελευταίο στοιχείο που δεν θα έπρεπε να λείπει από τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι ένας εξοπλισμός μπάρμπεκιου. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να περνάτε ευχάριστες βραδιές στην βεράντα σε με φίλους, παγωμένη μπύρα και νόστιμο φαγητό.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69