tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

“Ψήφος” εμπιστοσύνης για το νέο Nissan PULSAR Taxi, από τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές

PULSAR  TAXI1

Ολοένα και περισσότεροι επαγγελματίες αυτοκινητιστές, εκτιμούν την ευρυχωρία, την  αξιοπιστία, αλλά και τα αδιαμφισβήτητα πλεονεκτήματα που προσφέρει η έκδοση Taxi,  του νέου Nissan PULSAR.

H ευρυχωρία του, η πρωτοποριακή τεχνολογία που ενσωματώνει για την κατηγορία του, τα συστήματα ασφαλείας που διαθέτει και προπάντων η οικονομία στην κατανάλωση, χωρίς να θυσιάζονται οι επιδόσεις, είναι μερικά μόνο από τα ασύγκριτα πλεονεκτήματα και της έκδοσης Taxi, του νέου Nissan PULSAR.

Τα παραπάνω συνεκτίμησε ένας ακόμη επαγγελματίας αυτοκινητιστής που επέλεξε για TAXI το  Nissan PULSAR 1,5 dCi, το οποίο και παρελήφθη πρόσφατα από την κεντρική έκθεση της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

PULSAR  TAXI7

Το νέο Nissan PULSAR1,5 dCiαποδίδει 110PS, έχει κατανάλωση καυσίμου που ξεκινά από 3,3l/100kmκαι μηδενικά τέλη κυκλοφορίας !

Με μια άκρως ελκυστική τιμή που ξεκινά από 16.820€  και με τη μακρά παράδοση της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε στην  πώληση και υποστήριξη των επαγγελματικών οχημάτων, το νέο Nissan PULSAR 1,5 dCi, αποτελεί μια πρώτης τάξεως επιλογή για τον επαγγελματία αυτοκινητιστή. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69