tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ολιγοήμερες διακοπές και η μάχη της βαλίτσας

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και μπορείτε ήδη να το νιώσετε. Αν σκοπεύετε να περάσετε ένα Σαββατοκύριακο στα βουνά ή στην παραλία, σίγουρα έχετε αγοράσει πολλά ρούχα που θα αποτελέσουν τις αποσκευές σας. Μην ξεχάσετε όμως να πάρετε μαζί σας και τα παπούτσια σας, γιατί, αν και θέλουμε να δείχνουμε σαν πριγκίπισσα σε όλες τις φωτογραφίες μας, πρέπει επίσης να νιώθουμε άνετα.

Μπορείτε να τα χωρέσετε όλα σε μια μικρή βαλίτσα, αλλά θα είστε πιο άνετα αν έχετε μαζί σας μόνο τα απαραίτητα. Για να κάνετε χώρο για τα αναμνηστικά, μην παραπαίρνετε τις βαλίτσες σας όταν πηγαίνετε στην καλοκαιρινή σας απόδραση το Σαββατοκύριακο.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να πακετάρετε τη βαλίτσα σας για μια απόδραση το καλοκαίρι:

Διπλώστε τα ρούχα τακτοποιημένα και βάλτε τα στις γωνίες για να μεγιστοποιήσετε τον χώρο. Αποφύγετε το τσαλάκωμα διπλώνοντας κατά μήκος των ραφών, όποτε είναι δυνατόν.

Συσκευάστε έξυπνα και χρησιμοποιήστε κάθε εκατοστό του διαθέσιμου χώρου της βαλίτσας σας. Αυτό περιλαμβάνει και τα παπούτσια, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν έναν εξαιρετικό τρόπο για να αποθηκεύσετε σουτιέν, κάλτσες και εσώρουχα.

Αν ταξιδεύετε με αεροπλάνο, να θυμάστε ότι τα υγρά πρέπει να είναι μικρότερα από 3 ουγγιές και να αποθηκεύονται σε διαφανή πλαστική σακούλα.

Συσκευάστε παπούτσια που θα ταιριάζουν με πολλά ρούχα - ίσως μαύρα ή καφέ σανδάλια ή μοκασίνια που μπορούν να φορεθούν με σορτς, τζιν ή φορέματα.

Φαίνεται απίστευτο ότι τα πέδιλα και τα μοκασίνια είναι ακόμα στη μόδα, αλλά είναι εδώ και δεν πρόκειται να πάνε πουθενά. Τα συνδυάζουμε με τζιν, φορέματα και φούστες, οπότε δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην αγοράσουμε ένα από το καθένα!

Τώρα, όλα αυτά κάπου πρέπει να μπουν..

Θα πρέπει να πάρετε μια τσάντα για το Σαββατοκύριακο, ώστε να είναι βολική στη μεταφορά, και ο ιμάντας ώμου να είναι ρυθμιζόμενος, ώστε να μπορείτε να τη φοράτε στο χέρι σας, στον ένα ώμο ή ως σακίδιο πλάτης.

Το κυριότερο είναι να μην πακετάρετε πάρα πολλά πράγματα. Εκτός από τα απαραίτητα (εσώρουχα και μπλουζάκια), πρέπει να επιλέξετε ένα φόρεμα ή μια ολόσωμη φόρμα, που να δείχνει ωραία τόσο στην πόλη όσο και στην παραλία. Κάποια αξεσουάρ θα σας φανούν επίσης χρήσιμα: ένα μεταξωτό φουλάρι που μπορεί να φορεθεί ως κόμμωση ή να δεθεί γύρω από τη μέση σας- μάξι φούστα με γραβάτα- ελαφρύ πουλόβερ ή λινό σακάκι. Για παπούτσια, επιλέξτε φλατ σανδάλια - είναι άνετα και ευέλικτα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69