tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Καλεσμένος σε Παιδικό Πάρτι; 5 Αγαπημένες Ιδέες Δώρου

Όλοι έχουμε βιώσει το άγχος ότι πρέπει να βρούμε δώρο για έναν άνθρωπο, αλλά δεν ξέρουμε τι του αρέσει ή τι θα του ήταν χρήσιμο.

Το ίδιο αίσθημα κυριαρχεί όταν σε καλούν σε ένα παιδικό πάρτι. Είτε το παιδάκι είναι τριών είτε δεκατριών, είναι δύσκολο να σκεφτείς ένα δώρο που θα το ξετρελάνει.

Παρακάτω, βέβαια, θα διαπιστώσεις ότι δεν είναι τόσο φοβερό όσο φανταζόσουν να βρεις δώρο για ένα παιδί. Θα βρεις πέντε εμπεριστατωμένες προτάσεις δώρων που τόσο μικροί όσο και μεγάλοι αγαπούν και εκτιμούν.

Δώρο 1: Παιχνίδι

Ξεκινάμε με την πιο κλασική επιλογή που είναι ένα παιχνίδι. Θα επιλέξεις το παιχνίδι ανάλογα με την ηλικία του παιδιού. Θα βρεις από βρεφικά παιχνίδια μέχρι επιτραπέζια στο MR WOLF TOYS και σε όλα τα φυσικά καταστήματα παιχνιδιών. Μια καλή ιδέα είναι να ρωτήσεις τους γονείς τι δώρο θα προτιμούσαν να πάρεις, αλλά δεν είναι απαραίτητο, καθώς μπορείς να ζητήσεις βοήθεια από τους πωλητές του καταστήματος ή να διαλέξεις μόνος σου, αφού όλα τα παιχνίδια αναγράφουν σε τι ηλικίες απευθύνονται πάνω στο κουτί τους.

Δώρο 2: Ρούχα

Αν και το δώρο αυτό προορίζεται για το παιδί, το ευχαριστιούνται και οι γονείς που χρειάζονται να βγαίνουν συνεχώς στην αγορά για να ανανεώνουν την γκαρνταρόμπα του παιδιού τους, καθώς είναι στην ανάπτυξη και πολύ γρήγορα δεν του κάνουν τα ρούχα που έχει. Σε αυτή την κατηγορία δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την επιλογή του ρούχου, επειδή μπορείς να βάλεις μια κάρτα αλλαγής, ώστε ακόμα και αν δεν αρέσει η επιλογή σου στο παιδί ή τους γονείς, μπορούν να πάνε στο κατάστημα και να αντικαταστήσουν το δώρο σου με κάτι που ταιριάζει στο γούστο τους.

Δώρο 3: Γλυκά

Φυσικά, δεν γίνεται να πας με άδεια χέρια στο πάρτι, αλλά αν έχεις μαζί σου ένα κουτί με μια εντυπωσιακή τούρτα ή ένα νόστιμο κέικ από το Lateau Patisserie δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Άνθρωποι όλων των ηλικιών τρελαίνονται για γλυκά, οπότε στην περίπτωση που δεν είχες χρόνο για αναζήτηση δώρου αυτή είναι η τέλεια επιλογή.

Δώρο 4: Βιβλίο

Όπως είπαμε και σε άλλα δώρα, είναι υψίστης σημασίας να γνωρίζεις την ηλικία του παιδιού, καθώς δεν έχει νόημα να του πάρεις κάτι που είναι για μικρότερα παιδιά και θα το βαρεθεί γρήγορα ή κάτι που είναι για μεγαλύτερες ηλικίες και δεν θα καταλαβαίνει τίποτα.

Ένα παραμύθι που μπορεί να αποτελέσει αφορμή να περάσει περισσότερο χρόνο με τους γονείς του ή ένα εφηβικό μυθιστόρημα για να μεταφερθεί σε έναν μαγικό κόσμο όπου υπάρχουν χαρακτήρες με τους οποίους μπορεί να ταυτιστεί είναι καταπληκτικά δώρα που μπορούν να γεννήσουν ή να ενισχύσουν την αγάπη του για την λογοτεχνία.

Δώρο 5: Εξοπλισμό

Αν γνωρίζεις το παιδί καλά και βλέπεις ότι έχει μια κλίση προς μία τέχνη ή ένα ταλέντο που αξίζει να καλλιεργηθεί, μπορείς να του αγοράσεις κάποια από τα εργαλεία που χρειάζεται για να εξασκηθεί στον ελεύθερο χρόνο του. Για παράδειγμα, αν του αρέσει η άθληση, μια καλή ιδέα είναι να του αγοράσεις ένα τραπέζι πινκ πονκ.

Αν του αρέσει η ζωγραφική, μπορείς να αγοράσεις έναν καμβά,πινέλα, μπογιές και παλέτα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69