tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

2 + tips για το καλοκαιρινό σας ντύσιμο

Ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά του καλοκαιριού, πέρα από τα προφανή, δηλαδή τα παγωτά και τις βουτιές στη θάλασσα, είναι κάτι που καμιά φορά μπορεί και να μας διαφεύγει όταν ντυνόμαστε. Κάνει ζέστη, κύριοι.

Επομένως, είναι απολύτως λογικό να μην θέλετε να κολλούν τα ρούχα σας επάνω σας ή να νιώθετε σαν να είστε οι ίδιοι μια κινούμενη σάουνα. Μπορεί, λοιπόν, να θέλετε να ανανεώσετε την ντουλάπα σας, αλλά να μην είστε απόλυτα σίγουροι τι θα ήταν καλύτερο να ενσωματώσετε στην καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα.

Σε αυτήν την περίπτωση, έχουμε μερικές συμβουλές που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες.

Τι θα πρέπει να προσέξετε

1. Τα υφάσματα

Θα αντέξετε τρεις μήνες χωρίς το βαρύ, denim τζιν σας, εμπιστευθείτε μας. Είναι καλύτερο να επιλέξετε ρούχα με υφάσματα που θα επιτρέπουν στο δέρμα σας να αναπνέει. Το βαμβάκι και το λινό είναι τέλειες επιλογές. Αν, ωστόσο, ανησυχείτε πως το λινό θα τσαλακώνεται… έχετε δίκιο, θα τσαλακώνεται, αλλά τι πειράζει;

Είναι καλοκαίρι και η όλη λογική αυτής της εποχής και των ρούχων της είναι να είστε κάπως πιο χαλαροί. Τα υφάσματα αυτά είναι ελαφριά και θα σας βοηθήσουν να μην ζεσταίνεστε τόσο πολύ.

2. Τα χρώματα

Αρχικά, γνωρίζετε πως το μαύρο απορροφά τις ακτίνες του ήλιου. Επομένως, γιατί να το επιλέξετε; Αφήστε το για το χειμώνα και επιλέξτε για το καλοκαίρι πιο ανοιχτά και χαρούμενα χρώματα (τα οποία είναι και trendy φέτος).

Δεν χρειάζεται να φορέσετε φωτεινά χρώματα και στα tops και στα bottoms σας, εκτός αν αισθάνεστε τολμηροί, οπότε go for it! Μπορείτε, βέβαια, να επιλέξετε και χρώματα όπως λευκό, navy, απαλό γκρι κ.τ.λ.

Τι να επιλέξετε

Υπάρχουν μερικά βασικά κομμάτια που θα σας εξυπηρετήσουν απόλυτα. Αρχικά, δώστε βάση στις βερμούδες, οι οποίες είναι πολύ της μόδας για φέτος, καθώς μπορείτε να τις συνδυάσετε με διάφορα tops. Τα ουδέτερα χρώματα θα σας βοηθήσουν εδώ.

Επίσης, τα λινά πουκάμισα και οι ουδέτερες κοντομάνικες μπλούζες είναι must-have κομμάτια. Όπως και τα μπλουζάκια τύπου polo. Βέβαια, αν θέλετε να έχετε ένα πιο smart look, είναι καλύτερο να αποφύγετε τα μπλουζάκια με στάμπες, εκτός αν είναι κάπως πιο διακριτικές. Ωστόσο, για καθημερινά και χαλαρά look οι στάμπες είναι legit επιλογή.

Μην ξεχάσετε τα μαγιό!

Καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα χωρίς μαγιό δεν γίνεται. Υπάρχουν πολλά ανδρικά μαγιό ανάμεσα στα οποία είναι σημαντικό να βρείτε ένα που θα σας ταιριάζει περισσότερο. Όταν θα επιλέγετε ανδρικά μαγιό μπορείτε να έχετε κατά νου τα εξής:

  • Τα σλιπάκια είναι στη μόδα
  • Οι βερμούδες πρέπει να σταματούν λίγο πιο πάνω από το γόνατό σας για να πετύχετε το τέλειο στυλ

Το τέλειο σώμα δεν είναι τόσο σημαντικό όσο το να βρείτε ένα μαγιό που θα εφαρμόζει σωστά στον σωματότυπό σας

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69