tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γιατί να διαλέξετε φυσικό αέριο για θέρμανση

Κάθε φορά που έρχεται εκείνη η ώρα να αγοράσετε πετρέλαιο για το σπίτι, ξεροκαταπίνετε. Και είναι απολύτως λογικό. Οι τιμές είναι εξωφρενικές και κάθε χρόνο πρέπει να κάνετε απίστευτη οικονομία για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε θέρμανση για το σπίτι σας.

Το ευχάριστο είναι πως το συνεργείο που σας πήρε τ’ αφτιά τόσον καιρό δεν σκάβει τσάμπα. Εγκαθιστά δίκτυο φυσικού αερίου στη γειτονιά σας και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτήν την εξέλιξη.

Η εναλλακτική του φυσικού αερίου

Σίγουρα ακούτε όλο και πιο συχνά πως όλο και περισσότερα νοικοκυριά επιλέγουν το φυσικό αέριο είτε για κεντρική είτε για αυτόνομη θέρμανση. Πράγματι, είναι μια επιλογή που αξίζει να σκεφτείτε για πολλούς λόγους.

Αν ο βασικός λόγος που δεν έχετε δοκιμάσει ακόμη την εναλλακτική του φυσικού αερίου για τη θέρμανση του σπιτιού σας έχει να κάνει με ζητήματα ασφάλειας, δεν χρειάζεται να αγχώνεστε. Το φυσικό αέριο είναι εξαιρετικά ασφαλές, καθώς είναι πιο ελαφρύ από τον αέρα και σε περίπτωση που υπάρξει κάποια διαρροή διασκορπίζεται γρήγορα. Ακόμη, δεν είναι καθόλου τοξικό.

Επίσης, η κατασκευή των δικτύων φυσικού αερίου ακολουθεί αυστηρές προδιαγραφές και γίνονται συστηματικοί έλεγχοι για να επιβεβαιωθεί η σωστή λειτουργία των εγκαταστάσεων.

Γιατί να επιλέξετε το φυσικό αέριο

  • Αυτονομία

Ένα βασικό πλεονέκτημα της εγκατάστασης φυσικού αερίου είναι πως μπορεί να γίνει μόνο για το δικό σας σπίτι. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσει όλη η πολυκατοικία με τη δική σας επιλογή και έτσι μπορείτε να έχετε την ευθύνη μόνο για το δικό σας σύστημα θέρμανσης.

  • Οικονομία

Το φυσικό αέριο είναι πολύ πιο οικονομικό σε σχέση με το πετρέλαιο. Εκτός αυτού, δεν χρειάζεται να πληρώνετε από πριν μια συγκεκριμένη ποσότητα. Αντιθέτως, πληρώνετε ακριβώς ό,τι καταναλώνετε και έτσι κάνετε καλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων μακροπρόθεσμα.

  • Είναι φιλικό προς το περιβάλλον

Δεν είναι μόνο ότι θα  μπορείτε να ελέγχετε ακριβώς την κατανάλωση που κάνετε, αλλά το φυσικό αέριο είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Δεν παράγει πολλούς ρύπους και δεν περιέχει ενώσεις θείου.

Σχετικά με τους λέβητες φυσικού αερίου

Οι λέβητες φυσικού αερίου θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες θέρμανσης του σπιτιού σας. Σήμερα οι λέβητες συμπύκνωσης έχουν μεγάλη ενεργειακή απόδοση, ενώ παράλληλα εξοικονομούν καύσιμα και, άρα, χρήματα. Για τον ίδιο λόγο, αλλά και επειδή δεν εκπέμπουν τόσους ρύπους σε αντίθεση με άλλα συστήματα καύσης, είναι και πιο φιλικοί προς το περιβάλλον. Επίσης, οι περισσότεροι επιτοίχιοι λέβητες σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε ζεστό νερό το ίδιο δευτερόλεπτο που θα το χρειαστείτε.

Το φυσικό αέριο είναι, λοιπόν, μια επιλογή που αξίζει να σκεφτείτε. Επιλέξτε και τον κατάλληλο λέβητα για το σπίτι σας και είστε έτοιμοι!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69