tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κόκκινα κρασιά και σαμπάνια: Πώς να εντυπωσιάσετε κάθε καλεσμένο σας

Τα κόκκινα κρασιά και οι αφρώδεις οίνοι είναι ξεκάθαρα από τα πιο γκουρμέσυνοδευτικά σε κάθε μικρό ή μεγάλο δείπνο, ενώ ειδικά η σαμπάνια, θεωρείται μεγάλη τιμή να προσφερθεί στο τραπέζι, σηματοδοτώντας συχνά μεγάλες στιγμές της ζωής μας, όπως Πρωτοχρονιές, επαγγελματικές επιτυχίες, γάμους, αρραβώνες, αποφοιτήσεις κ.α.

Προσοχή όμως: Αυτό που ξεχωρίζει τον επιδειξιομανή από τον ουσιαστικό bon viveur, είναι η βαθιά γνώση και προσεκτική επιλογή του συνοδευτικού σε κάθε περίπτωση.

Στην κάβα online Cava Rokos θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σε όλα τα επώνυμα κόκκινα κρασιά αλλά και σαμπάνιες σε συμφέρουσες τιμές, με πλήρη περιγραφή των ιδιοτήτων και των ιδιαιτεροτήτων τους, ώστε να είστε γνώστης και όχι απλά καταναλωτής.

Συνοδεύοντας το βραδινό σας

Τα κόκκινα κρασιά παράγονται από τις κόκκινες ποικιλίες σταφυλιού, που καλλιεργούνται σε διάφορες χώρες όπως η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία και άλλες. Ανάλογα την περιοχή που καλλιεργούνται, το έδαφος της συγκεκριμένης περιοχής, αλλά και τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν εκεί, το είδος του κρασιού και κατ’ επέκταση η γεύση του και η ποιότητά του αλλάζει αρκετά.

Ένα από τα καλύτερα κόκκινα κρασιά που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας είναι το  Chateau Margaux Grand Cru του 2004 που «γεννήθηκε» στην Γαλλία σε καλοκαιρινό φθινόπωρο και βροχερή περίοδο συγκομιδής, η οποία δεν πρόλαβε να επηρεάσει την ουσία του σταφυλιού, παρά μόνο να συγκρατήσει τη λιπαρότητα. Το αποτέλεσμα είναι ένας λεπτός συνδυασμός αρωμάτων λουλουδιών, φρούτων και μπαχαρικών που δεν αλληλοκαλύπτονται αλλά δημιουργούν μοναδική ισορροπία.

krasi2

Για ειδικές περιστάσεις

Η σαμπάνια είναι μεγάλη τιμή για κάθε ειδική συνάθροιση, είτε πρόκειται για γεύμα είτε για πάρτι στο οποίο γιορτάζεται ένα πολύ σημαντικό γεγονός. Η ιδιαιτερότητα της σαμπάνιας έγκειται στην μέθοδο παρασκευής και στην προστατευόμενη ονομασία προέλευσης της Καμπανίας. Ουσιαστικά, σαμπάνια χαρακτηρίζονται όλοι οι αφρώδεις οίνοι που γίνονται από τα λευκά και ερυθρά σταφύλια στην Καμπανία της Γαλλίας και το ιδιαίτερο κλίμα εκεί βοηθάει να ευδοκιμήσει ένα πολύ ιδιαίτερο και εκλεπτυσμένο είδος οίνου υψηλής ποιότητας

Ίσως η ναυαρχίδα του είδους που θα βρείτε στην Cava Rokos, η Armand de Brignac Gold Brut με ροδάκινο, βερίκοκα, κόκκινα μούρα, νότες εσπεριδοειδών και άνθη πορτοκαλιού, δικαιολογεί στο έπακρο την τιμή για τη συγκεκριμένη σαμπάνια.

sampania2

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα της online κάβας Cava Rokos και επιλέξτε μοναδικά κόκκινα κρασιά, αφρώδεις οίνους και σαμπάνια σε μοναδική τιμή.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69