tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τζάκετ ανδρικά και τζάκετ γυναικεία για απίθανο ροκ στυλ

Η άνοιξη βρίσκεται προ των πυλών και τα τζάκετ ανδρικά και τζάκετ γυναικεία, είναι ακριβώς αυτό που λείπει από την γκαρνταρόμπα σας για να σας προστατεύουν χωρίς να σας ζεσταίνουν υπερβολικά όπως θα έκανε ένα πουπουλένιο μπουφάν, αλλά και να σας χαρίσουν απίθανο στυλ.

Ειδικά το ανδρικό τζάκετ, έχει εξυμνηθεί δεκαετίες τώρα, από την εποχή του Τζον Τραβόλτα στο Grease και του Τζέιμς Ντιν στο Επαναστάτης χωρίς αιτία, δίνοντας στον άνδρα μία ροκ εμφάνιση και ένα ακαταμάχητο λουκ που τραβάει την προσοχή.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Vainas Leather θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε τζάκετ ανδρικά και τζάκετ γυναικεία σε διαφορετικά χρώματα και σχέδια για να τα συνδυάσετε με όλες σας τις εμφανίσεις την Άνοιξη 2021.

Για εκείνον

Για το δικό του τζάκετ, το απλό και κλασικό μπορεί να κάνει πραγματικά τη διαφορά. Διατηρήστε ανέπαφο το στυλ των μεγαλύτερων αστέρων του κινηματογράφου παγκοσμίως και λάμψτε σε κάθε σας εμφάνιση, επιλέγοντας τζάκετ ανδρικά που αναπαράγουν το bad boy look που τόσο αγαπήθηκε.

Το εντυπωσιακό ανδρικό τζάκετ Kappa Sheep Black διαθέτει ευθεία από διπλό φερμουάρ, στενές τσέπες στο στήθος και έντονες ραφές στα μανίκια, στο αγαπημένο μαύρο χρώμα, συνδυάζει τέλεια το 50’s biker look με το σύγχρονο street style. Επιπλέον έχει αφαιρούμενη κουκούλα, αλλά και αποσπώμενη fleece επένδυση, για να μπορείτε να το φοράτε και τον χειμώνα και την Άνοιξη με άνεση, παραμένοντας ζεστοί και προστατευμένοι.

jacket2

Για εκείνη

Τα γυναικεία τζάκετ είναι μία λίγο πιο περίπλοκη υπόθεση, αφού εδώ ξεφεύγουμε από το κλασικό δερμάτινο biker τζάκετ και περνάμε σε πολλές επιλογές διαφορετικών χρωμάτων και στυλ που ταιριάζουν με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες κάθε σύγχρονης γυναίκας.

Από τις πιο δημοφιλείς επιλογές σε γυναικεία τζάκετ που θα βρείτε στη Vainas Leather, το εντυπωσιακό CALYPSO SHEEP RED με τον αγαπημένο biker σχεδιασμό, αλλά με στυλάτες γραμμές στα μανίκια και σε έντονο κόκκινο χρώμα που τραβάει τα βλέμματα

jacket3

Βρείτε ακόμα περισσότερα τζάκετ ανδρικά και τζάκετ γυναικεία στο Vainas Leather με κορυφαία ποιότητα και ασυναγώνιστες τιμές.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69