Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Βρείτε σπόρους κάνναβης Dinafem, sensi seeds, barneys farm με ένα κλικ!

Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό καταναλώνετε κάνναβη, είναι σημαντικό να επιλέγετε σπόρους κάνναβης υψηλής ποιότητας που επιτυγχάνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε επίπεδο χαλάρωσης και ευεξίας.

Για να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα είναι σημαντικό να επιλέγετε προϊόντα από κορυφαία εγκεκριμένα brands όπως η Dinafem, η sensi seeds και η Barneys Farm που σας εξασφαλίζουν ότι οι σπόροι και τα έλαια κάνναβης που θα φτάσουν στα χέρια σας θα είναι τα ιδανικά.

Υπάρχει πάντα κάποια προσωπική υποκειμενικότητα στην επιλογή σπόρων κάνναβης, αλλά υπάρχουν ορισμένα tips που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε και να επιλέξετε τα καλύτερα προϊόντα.

Τα βασικά tips

  • Χρώμα: ένας υγιής, καλός σπόρος κάνναβης πρέπει να έχει σκούρο χρώμα με μαύρες αποχρώσεις, για παράδειγμα να είναι σκούροι καφέ με μαύρο μοτίβο. Προσπαθήστε να αποφύγετε σπόρους που φαίνονται πολύ πράσινοι ή ανοιχτόχρωμοι. Στην Dinafem οι κορυφαίοι σπόροι κάνναβης, διατίθεται σε μοναδικές χρωματικές ποικιλίες και γεύσεις ιδανικές για κάθε γούστο.
  • Μοτίβο: ένα ενδιαφέρον γεγονός για τους σπόρους είναι ότι το μοτίβο που έχουν στο εξωτερικό μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τον τύπο του σπόρου. Οι σπόροι Indica για παράδειγμα είναι συνήθως μεγαλύτεροι σε μέγεθος και ριγέ, ενώ οι σπόροι Sativa είναι μικρότεροι και μονόχρωμοι χωρίς διακριτό μοτίβο.
  • Σκληρότητα: Ένας επίσης σημαντικός παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπ’ όψιν είναι η σκληρότητα ενός σπόρου. Όσο πιο σκληρό είναι το κέλυφος του σπόρου, τόσο υψηλότερη είναι η ποιότητά του. Αποφύγετε τους πολύ μαλακούς σπόρους όταν αναζητάτε σπόρους για καλλιέργεια. Η sensi seeds φροντίζει ώστε τα προϊόντα που θα φτάσουν στον καταναλωτή να είναι τα πιο προσεγμένα και τα καλύτερα της καλλιέργειας.
  • Ένταση στο άρωμα: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο άρωμα της κάνναβης που επιλέγετε. Ο τρόπος με τον οποίο μυρίζει η μαριχουάνα ποικίλλει πολύ και μπορεί να είναι αρκετά περίπλοκος, ενσωματώνοντας αρώματα που είναι γήινα, γλυκά, πικάντικα ή πολύ δυνατά. Η καλύτερη κάνναβη έχει έντονο πλούσιο άρωμα, ανεξάρτητα από τον τύπο της. Στην Barneys farm η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα του προϊόντος έχει μεγάλη σημασία, γι’ αυτό τα προϊόντα της είναι εξαιρετικά πλούσια σε κανναβιδοειδή που τα κάνουν ανάρπαστα.

Αναζητήστε ανθούς κάνναβης αλλά και έλαιο κάνναβης Dinafem, sensi seeds, Barneys και από ακόμα περισσότερα κυρίαρχα brands του χώρου, από το ηλεκτρονικό κατάστημα Doctor Weed

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69