tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πότε πρέπει να κάνετε άμεσα ανακαίνιση μπάνιου

Το μπάνιο των ονείρων σας θέλει μερικές προσεκτικές κινήσεις για να γίνει πραγματικότητα και να αποτελεί κομμάτι του ιδανικού σπιτιού στο οποίο θα ζείτε άνετα, με ασφάλεια και θα πρωταγωνιστεί το γούστο σας.  Όταν δεν προσφέρει χαλάρωση, υγιεινή και λειτουργικότητα, είναι η στιγμή που πρέπει να προχωρήσετε σε ανακαίνιση μπάνιου https://www.dynamichome.gr/ . Με τη βοήθεια των ειδικών, θα φτιάξετε το χώρο των ονείρων σας, όπως αυτοί που βλέπετε στα περιοδικά και εύχεστε να ήταν δικοί σας!

H ηλικία του σπιτιού

Σε πολλά σπίτια, είτε από αμέλεια είτε από κατασκευαστική επιλογή, το μπάνιο είναι μικρό, σκοτεινό, με ανεκμετάλλευτο χώρο, ενώ θα έπρεπε να είναι άνετο, φωτεινό και ασφαλές. Αν δεν αερίζεται επαρκώς, αν το σπίτι μετράει πολλά χρόνια ζωής, τότε οι φθορές στο μπάνιο είναι εμφανείς. Σκουριές, υγρασία, ρωγμές, μούχλα, κακής ποιότητας υλικά, είναι μερικά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παραμελημένα μπάνια. Όμως, μπορείτε να αλλάξετε αυτή την αρνητική όψη και να χαρίσετε στο μπάνιο σας ένα νέο πρόσωπο.

Συχνή χρήση

Το μπάνιο χρησιμοποιείται από όλα τα μέλη της οικογένειας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και αν είναι το μοναδικό στο σπίτι, και από τους επισκέπτες. Πρέπει να είναι καθαρό και εύχρηστο κάθε φορά ενώ δεν πρέπει να μένουν νερά στο πάτωμα ή τους τοίχους για να μην δημιουργούνται άλατα, αλλά και να μην υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος λόγω ολισθηρότητας. Οι επιφάνειες δέχονται συνεχώς ισχυρά απορρυπαντικά προκειμένου να μην δημιουργούνται εστίες μικροβίων, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει φθορές. Πολλές φορές, στα παλιά σπίτια, εμφανίζεται εκτεταμένη φθορά του δαπέδου που κάνει το μπάνιο να δείχνει βρώμικο παρά την καθαριότητα που κάνετε. Αντίστοιχα, οι παλιές μπαταρίες και οι φθαρμένες σωληνώσεις προκαλούν διαρροές και καλύτερη λύση από τις συνεχείς επιδιορθώσεις είναι η ριζική αλλαγή.

Μακροπρόθεσμοι στόχοι

Ακόμα κι αν το μπάνιο σας είναι σε ικανοποιητική κατάσταση, η εξέλιξη της ζωής δημιουργεί νέες ανάγκες. Νέα μέλη στην οικογένεια, συμβίωση με ηλικιωμένους, είναι μόνο μερικοί λόγοι που απαιτούν να είναι πιο προσβάσιμος και ασφαλής ο χώρος. Θα πρέπει αρχικά η μπανιέρα να μετατραπεί σε ντουζιέρα και να υπάρχουν βοηθητικές λαβές, ώστε να είναι πιο εύχρηστη αλλά και να μην υπάρχει ολισθηρότητα στο έδαφος.

Ελκυστικό για τους άλλους

Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει και στην αξία του σπιτιού που, αν σκέφτεστε να νοικιάσετε ή να  πουλήσετε, το μπάνιο είναι από τα πρώτα πράγματα που εξετάζονται και ένα ανακαινισμένο μπάνιο ανεβάζει σίγουρα την αξία του ακινήτου. Επιπλέον, όπως εσείς εντυπωσιάζεστε από ένα αστραφτερό, καλόγουστο μπάνιο, έτσι κι εσείς θα θέλετε να έχει το δικό σας αντίστοιχη εικόνα και να νιώθουν άνετα οι καλεσμένοι σας που το χρησιμοποιούν.

Οι αμέτρητες επιλογές που θα βρείτε για ανακαίνιση του μπάνιου θα αλλάξουν ριζικά το χώρο και θα σας απαλλάξουν από τη δυσφορία που σας δημιουργεί κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Η ανανέωση όχι μόνο θα σας επιτρέψει να βάλετε το προσωπικό σας γούστο στο χώρο, αλλά θα σας χαρίσει ευκολίες στην κίνηση και την αποθήκευση, δημιουργώντας έναν πρακτικό και μοντέρνο χώρο.

 Άρθρο από την Ανακαίνιση Σπιτιού από την Dynamichome

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69