tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η νέα τάση των sneakers προσαρμόζεται στο στυλ σας

ένα άνετο και στιλάτο ντύσιμο. Οι γεμάτες με τρέξιμο και υποχρεώσεις μέρες, επιβάλλουν ένα χαλαρό ζευγάρι sneakers, το οποίο θα μπορείτε να φοράτε από το πρωί έως το βράδυ. Εδώ και αρκετά χρόνια τα sneakers έχουν μεταμορφωθεί από υποδήματα άθλησης σε statement pieces, καθώς ταιριάζουν όχι μόνο με ένα basic street style look αλλά και με ένα σύνολο για το γραφείο. Συνδυάζονται ακόμα και με αυστηρά κοστούμια, φούστες ή φορέματα. Η εταιρία Hogan προσφέρει μια τεράστια γκάμα σε γυναικεία παπούτσια και συγκεκριμένα σε sneakers. Ποια είναι όμως τα κατάλληλα για κάθε περίσταση και για κάθε στυλ;

Sport

Όσες επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα πιο αθλητικό στυλ παπουτσιού, τότε η επιλογή σας είναι μονόδρομος. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι τα αθλητικά παπούτσια δεν ταιριάζουν και σε αστικά outfits. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να προσθέσετε στα city looks σας τα αθλητικά παπούτσια που θα φορούσατε και κατά την άθληση σας.

Casual

Ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας κατέχουν τα απλά, άνετα και μονόχρωμα sneakers τα οποία μπορείτε κυριολεκτικά να τα φορέσετε οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Tα γυναικεία Hogan διαθέτουν τα ιδανικά sneakers για τις πιο casual εμφανίσεις από το πρωί έως το βράδυ και η διαχρονικότητα τους καθώς και η χρωματική τους ουδετερότητα - η οποία τα κάνει να συνδυάζονται πανεύκολα με όλα τα σύνολα, όλες τις εποχές του χρόνου - τα κάνει ακαταμάχητα. Oρισμένες φορές η απλότητα αποτελεί και το πιο τολμηρό attitude.

Chunky-soled/Platform

Τα sneakers με τη χοντρή σόλα έχουν πλέον γίνει η πιο συχνή και εύκολη επιλογή για να δώσετε μια παραπάνω λάμψη στο στυλ σας, για να το αναβαθμίσετε. Είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν άνετο βάδισμα και να μην σας κουράζουν ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν κομψότητα και αυτοπεποίθηση, δηλαδή την fashion προσέγγιση που όλες θέλουμε στη ζωή μας.

Street Style

Αν το στυλ σας ανήκει περισσότερο στην πιο rock και street style πλευρά, τότε μια ενδιαφέρουσα πρόταση θα ήταν ένα ζευγάρι ψηλά, γυαλιστερά sneakers.

Πολλές από εμάς δίνουμε μικρή έμφαση στα παπούτσια που επιλέγουμε, ενώ άλλες βασιζόμαστε σε αυτά και θέλουμε να κάνουμε την ιδανική επιλογή, διαλέγοντας κάτι σωστό το οποίο θα είναι άνετο αλλά και κομψό ταυτόχρονα. Είναι αδιαμφισβήτητο ότι τα sneakers είναι από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες παπουτσιών τη σημερινή εποχή. Η διάσημη εταιρία Hogan είναι μαζί μας για να μας προσφέρει την τεράστια κολεξιόν σε sneakers που διαθέτει. Είτε μιλάμε για μια χαλαρή βόλτα στη πόλη, είτε για να πάμε στο γραφείο, είτε ακόμη και για μια επίσημη συνάντηση που θα τα συνδυάσουμε με ένα σακάκι. Βέβαια, για την κάθε περίσταση υπάρχει και ένα διαφορετικό ζευγάρι sneakers που θα επιλέξουμε για να απογειώσουμε το σύνολο μας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69