tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των Linasexclusive jewels

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των ελληνικών επιχειρήσεων δεν αποτελεί σήμερα μόνο την πρώτη προτεραιότητα σε εθνικό επίπεδο για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, αλλά είναι απαραίτητος και για την επιβίωση και προσαρμογή του εμπορικού κόσμου στα νέα δεδομένα όπως αυτά διαμορφώθηκαν από την πανδημία.

Οι επιχειρήσεις που εφαρμόζουν πρακτικές παλιάς κοπής  με μοναδική λειτουργία την δια ζώσης πώληση, παλεύοντας σε ένα επιχειρηματικό στίβο χτυπημένο βιαία απ την πανδημία έχασαν ένα μεγάλο μερίδιο αγοράς που μετακύλησε στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, προκειμένου να καταστούν και ψηφιακά ανταγωνιστικές θα πρέπει να υιοθετήσουν άμεσα προηγμένες ψηφιακές πρακτικές σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων τους.

"Στα linasexclusive jewels, με την επέκταση της δραστηριότητας μας τον τελευταίο χρόνο από την χονδρική πώληση και στην λιανική με το πρώτο αυτόνομο κατάστημα μας στη Βέροια, Βερμίου 18, συνεχίζουμε την στρατηγική που βάζει στο επίκεντρο τον πελάτη μας και του δίνει την δυνατότητα να αγοράσει οτιδήποτε χρειάζεται μέσα από οποιαδήποτε πλατφόρμα τον εξυπηρετεί.

Έτσι τα χειροποίητα κοσμήματα μας είναι πλέον διαθέσιμα μέσω social media, τηλεφωνικά (2331400603), μέσω του νέου Ε-shop μας (www.linas-exclusive.gr) αλλά και από το φυσικό κατάστημα μας, δίνοντας στον πελάτη την δυνατότητα να κάνει αγορά on line και παραλαβή από το κατάστημα ή παραλαβή στο σπίτι του. Με τις on line πωλήσεις έχουμε επεκτείνει το κατάστημα μας από το οικοδομικό του τετράγωνο σε όλες τις γωνιές της Ελλάδος και στον κόσμο.

Για εμάς στα linasexclusive jewels η εξέλιξη αυτή είναι μια συνεχής διαδικασία που προσαρμόζεται στις απαιτήσεις και συνήθειες των πελατών μας, κάνοντας χρήση των νέων τεχνολογιών πληροφορικής και υιοθετώντας ένα νέο καινοτομικό πρότυπο, παραμένοντας όμως πιστοί στις θεμελιώδεις αξίες μας, δηλαδή στην ποιότητα των κοσμημάτων μας, στον μοναδικό σχεδιασμό τους και στην προσιτή τιμολογιακή πολιτική", αναφέρει η σχεδιάστρια κοσμημάτων Λίνα Τουπεκτσή.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69