tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χρήσιμες συμβουλές για την αγορά παιδικών παπουτσιών

 paidiko papotsi-590 b

Οι γονείς προβληματίζονται συχνά για διάφορα προϊόντα που πρέπει να αγοράσουν στο παιδί τους, αποσκοπώντας πάντα να υπερέχουν σε ποιότητα και να μην είναι πολύ τσουχτερά στην τιμή. Ένα πολύ βασικό αξεσουάρ, είναι και τα παιδικά παπούτσια, τα οποία πρέπει να ακολουθούν συγκεκριμένες προδιαγραφές, βοηθώντας στο καλύτερο περπάτημα.

Ποιες είναι οι λεπτές κόκκινες γραμμές και οι σωστές συμβουλές αγοράς για τα παιδικά παπούτσια;

Στις μικρές ηλικίες, δεν υπάρχουν προβλήματα ορθοπεδικά που μπορεί να σταθούν εμπόδιο στην επιλογή παπουτσιών. Το πόδι διαμορφώνεται από μόνο του στην τελική του μορφή, καθώς μεγαλώνει. Έτσι, υπάρχει μία σχετική ελευθερία ως προς την αγορά τους.

Αρκεί να λάβετε υπόψιν δύο σημαντικά στοιχεία...

Το πρώτο στοιχείο που πρέπει να προσέξετε είναι η σόλα του υποδήματος. Κατά βάση πρέπει να είναι λίγο σκληρή, ώστε το ευαίσθητο παιδικό πόδι, να συναντάει φυσιολογικές του αντιστάσεις και να μην παραμορφώνονται οι αρθρώσεις του μεταταρσίου.

Δεύτερο και σημαντικό στοιχείο που πρέπει να προσέξετε, είναι στην περιοχή της καμάρας να μην υπάρχει επίπεδη σχεδίαση, αλλά να διατηρείται η σωστή καμπύλη – εξόγκωμα στο κουντεπιέ. Έτσι αποφεύγονται διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσουν ορθοπεδικά θέματα στο προσεχές μέλλον.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Φροντίζουμε να υπάρχει 15 χιλιοστά περιθώριο στο μπροστινό μέρος του ποδιού με το παπούτσι.
  • Τα αθλητικά παπούτσια, τα οποία είναι προσφιλή στις μικρές ηλικίες, πρέπει να είναι κατασκευασμένα, όχι από συνθετικό υλικό, αλλά από γνήσιο δέρμα και επένδυση, αποφεύγοντας την ανεπιθύμητη δυσοσμία του ποδιού και τους μύκητες των ποδιών.
  • Επιλέξτε να τα πλύνετε -αν χρειαστεί- στο πλυντήριο στους 60ο C.

Εκτός από τα παραπάνω, σημαντικό ρόλο παίζει και η αισθητική στο παπούτσι. Η μόδα στην παιδική ηλικία είναι παρούσα και μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις των παιδιών, τα οποία έχουν κρίση, αγαπάνε τα χρώματα και θέλουν να φοράνε παπούτσια που να εκφράζουν τα γούστα τους.

Δείτε εδώ μία μεγάλη ποικιλία από τα πιο μοντέρνα και φανταχτερά παιδικά παπούτσια της αγοράς.

Ευχαριστούμε πολύ το on line κατάστημα www.bozikis.gr για τις χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές του.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69