tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

10 είδη χαλιών που θα αναδείξουν την κρεβατοκάμαρά σας

Η επιλογή ενός χαλιού για την κρεβατοκάμαρά σας μπορεί να γίνει κουραστική και επίπονη διαδικασία. Ειδικά για εσάς που δεν γνωρίζετε τόσα πολλά πράγματα για τα διάφορα στυλ και είδη χαλιών που υπάρχουν εκεί έξω. Για να αποφύγετε λοιπόν μια άστοχη και ατυχή αγορά ενός χαλιού, συγκεντρώσαμε για εσάς τα 10 είδη χαλιών που θα αναδείξουν τον χώρο του δωματίου σας και θα προσθέσουν το ιδιαίτερο σας στυλ στον προσωπικό σας χώρο.

1. Ελαφριά και αέρινα χαλιά

Τα λευκά χαλιά είναι ιδανικά για ένα φωτεινό και ευάερο δωμάτιο, αλλά για να αποφύγετε την πιθανή μονοτονία στα χρώματα, δοκιμάστε να τοποθετήσετε χαλιά κρεβατοκάμαρας με διάφορα μοτίβα και ουδέτερες αποχρώσεις. Ακόμα καλύτερο θα ήταν να συνδυάζατε το χαλί σας και με τις αποχρώσεις των μαξιλαριών και της κουβέρτας σας.

2. Παχιά χαλιά

Ένα παχύ και γεμάτο χαλί πάντοτε αποτελεί μια ασφαλή επιλογή. Θεωρείται μια κλασική επιλογή για ένα υπνοδωμάτιο και αν αισθάνεστε ότι είναι αρκετά ρετρό μια μονόχρωμη επιλογή του, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε μια εκδοχή χαλιού με μοτίβα. Και προσπαθήστε να αποφύγετε τις μουσταρδί και λαδί αποχρώσεις χαλιών, θα μας ευχαριστείτε!

3. Τα “παράκτια” χαλιά

Ένα κρεβάτι φτιαγμένο από ρατάν (ινδική κάλαμος) και ένα χαλί με τραχιά και στρυφνή επιφάνεια, που σας δίνει την αίσθηση ότι περπατάτε πάνω σε φύκια, μπορούν να μετατρέψουν την κρεβατοκάμαρά σας σε μια μικρή παραθαλάσσια πόλη! Δοκιμάστε αυτό το στυλ διακόσμησης στο δωμάτιό σας και δώστε λίγη από τη φρεσκάδα της θάλασσας στη ζωή σας.

4. Το χαλί - “κόσμημα”

Δώστε σ’ένα λευκό υπνοδωμάτιο λίγο περισσότερο χαρακτήρα, με ένα πλούσιο σε χρώματα και μοτίβα χαλί. Τα σκούρα, πλούσια χρώματα θα δώσουν αυτό το εφέ “κοσμήματος” πάνω στο λευκό καμβά του δωματίου σας.

5. Τα έντονα χαλιά

Εάν η κρεβατοκάμαρά σας είναι πλημμυρισμένη με χρώματα, μη διστάσετε να αγοράσετε ακόμα ένα πιο έντονο σε χρώματα χαλί. Απλώς επιλέξτε ουδέτερα χρώματα όπως το ασπρόμαυρο, ώστε να μην έρχεται σε σύγκρουση με την υπόλοιπη διακόσμησή σας.

6. Απαλά χαλιά με σχέδια

Ένα τέτοιο χαλί μπορεί να “απαλύνει” ένα πιο industrial στυλ δωματίου, σε πιο ανοιχτά χρώματα. Μετατρέπει το υπνοδωμάτιό σας σε πιο φιλόξενο χώρο, κρατώντας παράλληλα και τη φρεσκάδα της διακόσμησης. Θα ανακαλύψετε πως το κανονικό σας κρεβάτι ξαφνικά μετατράπηκε σε κρεβάτι μασάζ!

7. Τα μποέμ χαλιά

Τίποτα δεν μπορεί να μιμηθεί τη μποέμ διακόσμηση, καλύτερα από ένα χαλί με έντονα και ζωντανά σχέδια και χρώματα. Όσο πιο έντονα, τόσο το καλύτερο.

8. Τα ασπρόμαυρα χαλιά

Ισορροπήστε τα ροζ και λευκά χρώματα που πιθανόν να υπάρχουν στη κρεβατοκάμαρά σας, με ένα χαλί σε ασπρόμαυρο μοτίβο. Με αυτόν τον τρόπο το δωμάτιο συνεχίζει να βγάζει αυτή τη καθαρότητα των χρωμάτων, αλλά αναβλύζει και τη κομψότητα που αναζητάτε μέσω του χαλιού.

9. Τα χαλιά με το “μπλε του ουρανού”

Αυτό το απαλό μπλε χαλί, προσθέτει φρεσκάδα σε ολόκληρο το δωμάτιό σας. Είναι τέλειο αν θέλετε να δώσετε το στοιχείο της θάλασσας στο υπνοδωμάτιο (βλέπε και νο.3) ή απλά θέλετε να προσθέσετε ένα χαλί με ένα ουδέτερο και όχι τόσο έντονο χρώμα.

10. Τα σκούρα, ουδέτερα χαλιά

Ένα καφέ χαλί για παράδειγμα, μπορεί να εξισορροπήσει όλη αυτή τη “θηλυκή” πλευρά του δωματίου, το οποίο μπορεί να έχει διακοσμηθεί με διάφορα λουλούδια και έντονα σχέδια που κουράζουν το μάτι. Η χρησιμότητα αυτών των χαλιών συνήθως είναι αυτή: να “ξεκουράσουν” το μάτι από τα έντονα patterns που μπορεί να υπάρχουν στο υπόλοιπο του δωματίου.

Τώρα γνωρίζετε όχι ένα, αλλά δέκα διαφορετικά είδη χαλιών που μπορούν να αναδείξουν την κρεβατοκάμαρά σας. Οι επιλογές είναι πολλές και οι συνδυασμοί ακόμα περισσότεροι. Μελετήστε τη διακόσμηση του δωματίου σας και διαλέξτε το ιδανικό χαλί που θα ομορφύνει και θα “ζεστάνει” το χώρο σας!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69