tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γυναικεία παπούτσια για κάθε στυλ: Βρες γυναικείες μπότες και sneakers σε μοναδικές προσφορές

Κάθε γυναίκα θέλει να νιώθει μοναδική και εντυπωσιακή με τα κατάλληλα αξεσουάρ να πλαισιώνουν το ντύσιμο της. Και ποιο αξεσουάρ είναι πιο σημαντικό από τα γυναικεία παπούτσια; Είτε πρόκειται για γυναικείες μπότες φλατ ή με χαμηλό τακούνι, είτε για γυναικεία sneakers, οι μοναδικές προσφορές στις κολεξιόν του 2020 θα σας ενθουσιάσουν.

Αθλητικό στυλ που μαγνητίζει τα βλέμματα

obsessed1

Τα γυναικεία sneakers είναι το πιο χρήσιμο υπόδημα για κάθε γυναίκα, αφού διευκολύνει την καθημερινότητα της και τη βοηθάει να κάνει πιο εύκολα και άνετα ακόμα και βαριές δουλειές, ενώ την ακολουθεί στις βόλτες και στο γυμναστήριο ή στις πιο απαιτητικές δραστηριότητες της. Το ότι είναι heavy duty όμως, τα γυναικεία sneakers δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είναι και στυλάτα ή εντυπωσιακά. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι μιλάμε πάντα για γυναικεία παπούτσια.

obsessed2

Με ανατομικούς πάτους, άνετη σόλα και ξεκούραστο κράτημα, τα γυναικεία αθλητικά παπούτσια του 2020 που θα βρείτε στην Arte Piedi σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων και σε ασυναγώνιστες προσφορές, ταιριάζουν με κάθε γούστο και υπόσχονται άνετες και ξεκούραστες βόλτες με εντυπωσιακό στυλ που τραβάει την προσοχή.

Φτιαγμένες για όλες τις εμφανίσεις

obsessed3

Διαχρονικά και αγαπημένα γυναικεία παπούτσια, οι γυναικείες μπότες, είτε φλατ, είτε με χαμηλό τακούνι συνδυάζονται με πολλά διαφορετικά στυλ και μπορούν να συνοδεύσουν εξτρίμ, αθλητικά, ροκ, classy ή και πιο αμπιγιέ ντυσίματα, αν συνδυαστούν με τα κατάλληλα ρούχα. Σε μία βραδινή έξοδο, στην οποία μπορείτε να φορέσετε μακριά φούστα και γυναικείες μπότες με χαμηλό τακούνι για δυναμική εμφάνιση, ενώ ταιριάζουν τέλεια και με office look, χαρίζοντας σας έναν αέρα αυτοπεποίθησης.

obsessed4

obsessed5

Παράλληλα οι γυναικείες μπότες φλατ για πιο ροκ εμφανίσεις μπορούν να σας συνοδεύσουν σε απογευματινή βόλτα ή βραδινό ποτό, ενώ στην κολεξιόν 2020 της artepiedi σας περιμένουν και ανθεκτικά άνετα αρβυλάκια για τις αθλητικές σας εξορμήσεις.

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα ArtePiedi  και βρείτε την μεγάλη ποικιλία με γυναικεία παπούτσια 2020 στις πιο συμφέρουσες προσφορές!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69