tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Next Day Shootind – Η φωτογράφηση μετά τον γάμο – Τι να προσέξετε

Η διαδικασία που κερδίζει ολοένα και περισσότερους οπαδούς κάθε χρόνο είναι το next day shooting. Ειδυλλιακοί προορισμοί, νησιά ή ακόμη και προορισμοί του εξωτερικού γεμίζουν κάθε σεζόν νεόνυμφους που θέλουν να αποτυπώσου την μαγική ημέρα του γάμους του με ηρεμία και ελευθερία χρόνου χωρίς το άγχος της ημέρας που υπάρχει την ανήμερα του γάμου.

Το ζευγάρι σε συνεργασία με τον φωτογράφο που έχει επιλέξει να αναλάβει την κάλυψη του γάμου αποφασίζουν ένα μέρος το οποίο  συνήθως περιλαμβάνει θάλασσα και σπανιότερα βουνό (ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες) ώστε να έχουν επιλογές για το background που θα αποτυπωθεί στις φωτογραφίες τους.
Η μέρα αυτή όσο διασκεδαστική και αν είναι,  είναι εξαιρετικά εξαντλητική αφού αφενός απαιτείται κάποια ώρα μέχρι να φτάσετε στον προορισμό σας και αφετέρου η διαδικασία της ετοιμασίας της νύφης και του γαμπρού από την αρχή αλλά και η μεταφορά όλου του εξοπλισμού είναι κουραστική ειδικότερα όταν πρόκειται να αλλάξετε περισσότερα από ένα σημεία φωτογράφισης. Παρακάτω λοιπόν θα δείτε δυο βασικές συμβουλές για να μην ταλαιπωρηθείτε καθόλου αυτή την ιδιαίτερη ημέρα και να αποτυπώσετε στα φωτογραφίες τον πιο όμορφο και ξεκούραστο εαυτό σας.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Το Α και το Ω σε όλη την διαδικασία είναι η μετακίνηση τόσο η δική σας και του φωτογράφου όσο και του εξοπλισμού των ρούχων και των υπόλοιπων αξεσουάρ. Μπορείτε λοιπόν από κοινού να συμφωνήσετε με τον φωτογράφο μια μετακίνηση με ενοικίαση αυτοκινήτου με οδηγό (δείτε Exotic Cars), ο οποίος θα αναλάβει να σας μεταφέρει με ασφάλεια από τον ένα μέρος στο άλλο ξεκούραστα και με αυτό τον τρόπο θα γλιτώσετε διπλά έξοδα όπως αυτά της βενζίνης ή των διοδίων. Στην περίπτωση που τα οικονομικά σας το επιτρέπουν και ταξιδέψετε στο εξωτερικό μπορείτε με αυτόν τον τρόπο όλοι μαζί να μεταφερθείτε από και προς το αεροδρόμιο γλιτώνοντας έτσι την περιττή ταλαιπωρία της οδήγησης.

ΠΑΡΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ

Όταν λέμε μόνο τα απαραίτητα εννοούμε ακριβώς αυτό μια τσάντα πλάτης ώστε να έχετε ελεύθερα χέρια για τα βαριά πράγματα όπως το νυφικό και το κοστούμι. Πριν την φωτογράφιση θα έχετε χώρο και χρόνο να αλλάξετε και να ετοιμαστείτε και έχοντας μόνο τα απαραίτητα δεν θα δημιουργείτε χάος με τα πράγματα που αφήνετε εκτεθειμένα. Στο ίδιο μέρος με εσάς ενδεχομένως να φωτογραφίζονται και άλλα ζευγάρια, συνεπώς φανταστείτε την αναστάτωση που θα προκαλείτε στον χώρο. Όπου και αν επιλέξετε να πραγματοποιήσετε το next day shooting θα πρέπει να υπάρχει μια πολύ καλή οργάνωση και έγκαιρο bookingώστε να αποφύγετε τις δυσάρεστε εκπλήξεις και την περιττή ταλαιπωρία.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69