tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το Euro NCAP αναδεικνύει τo Nissan QASHQAI ως το ασφαλέστερο οικογενειακό αυτοκίνητο για το 2014!

nissan eurocap

Σύμφωνα με τον ανεξάρτητο οργανισμό δοκιμών  Euro NCAP, το Nissan QASHQAIείναι το ασφαλέστερο οικογενειακό αυτοκίνητο, καθώς  σκόραρε περισσότερους πόντους ως προς την ασφάλεια από οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο στην κατηγορία του. Το βραβευμένο crossover της Nissan, έλαβε αυτή τη διάκριση σε σύγκριση με όλα τα αυτοκίνητα του ανταγωνισμού της κατηγορίας του, που υποβλήθηκαν  στις σχετικές , υψηλών απαιτήσεων, δοκιμές κατά το 2014

 

Αυτό το τελευταίο επίτευγμα του QASHQAI, έρχεται ως επιστέγασμα των ήδη πεντάστερων X-TRAIL και PULSAR, ενισχύοντας τα διαπιστευτήρια της Nissan, ως  ενός κατασκευαστή αυτοκινήτων με κορυφαία ποιότητα και ασφάλεια. 

Κατά τη διάρκεια των μετωπικών δοκιμών πρόσκρουσης, η καμπίνα των επιβατών του νέου QASHQAIπαρέμεινε στιβαρή, όπου η συμπεριφορά των ανδρείκελων εντός του οχήματος, έδειξε καλή προστασία  για τα γόνατα και τα μηριαία οστά του οδηγού και του συνοδηγού. Επιπλέον, το ανδρείκελο του οδηγού, πέτυχε τη μέγιστη βαθμολογία, απολαμβάνοντας καλή προστασία σε όλες τις περιοχές του σώματος. Με το μέγιστο σκορ,  βαθμολογήθηκαν και όλα τα μέρη του σώματος κατά την πλευρική πρόσκρουση, δείχνοντας ότι o επιβάτης του νέου QASHQAI, είναι καλά προστατευμένος.

nissan eurocap2

Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για να προσφέρει τα καλύτερα δυνατά επίπεδα προστασίας και για τα παιδιά, το νέο QASHQAI θριάμβευσε  επίσης και στις δοκιμές των παιδιών, ως επιβατών.  Με βάση τις μετρήσεις από τα ανδρείκελα των παιδιών που χρησιμοποιούνται στις προσκρούσεις, το QASHQAIπέτυχε τη μέγιστη βαθμολογία, όσον αφορά την προστασία βρέφους 18  μηνών.

Η επιτυχία του QASHQAIστις δοκιμές ολοκληρώθηκε με τη σχετική δοκιμή στον εμπρόσθιο  προφυλακτήρα του, όπου και  πέτυχε τη μέγιστη βαθμολογία για την προστασία που παρέχεται στα πόδια των πεζών.

Ένας βασικός παράγοντας που συνετέλεσε στις κορυφαίες επιδόσεις του νέου NissanQASHQAI στο EuroNCAP,  αποτελεί το εξαιρετικά προηγμένο επίπεδο τεχνολογίας, στα χαρακτηριστικά ασφαλείας που διαθέτει. Οι καινοτομίες που απαρτίζουν το σύστημα με την ονομασία NissanSafetyShield, όταν συνδυαστούν, αποτελούν ένα μοναδικό πακέτο βοηθημάτων, που όχι μόνο αυξάνουν σημαντικά την ασφάλεια και την άνεση, αλλά προσφέρουν και εξαιρετική αξία στο οδηγό και τους επιβάτες του. Το ενιαίο αυτό σύστημα, σε συνεργασία με το AroundViewMonitor είναι άκρως φιλικό και εύκολα προσβάσιμο στον οδηγό και τους επιβάτες του νέου NissanQASHQAI.

nissan eurocap3

Τoνέο NissanQASHQAI, ήρθε για να κατακτήσει τις καρδιές των υποψήφιων αγοραστών σε μια άκρως δελεαστική τιμή, που ξεκινά από τις 17.650€, για τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης των 1.2 λίτρων (115PS), συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής απόσυρσης, από 20.210 € για τον κινητήρα diesel 1.5 dCi (110PSκαι με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας), ενώ η τιμή για την έκδοση με τον κινητήρα diesel 1.6 dCi (130PS) ξεκινά από 22.610€,  αντίστοιχα.

Περισσότερα για το νέο NissanQASHQAIμπορείτε να δείτε στο :

http://www.nissan.gr/s-crossover-range-qashqai.html 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69