tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ: Πόσο αποτελεσματικό είναι;

Τα τατουάζ είναι μια μορφή τέχνης που συναντάμε εδώ και πολλά χρόνια. Τα τελευταία χρόνια αυτή η τέχνη έχει γνωρίσει μεγάλη  απήχηση και ειδικότερα σε νεαρότερες ηλικίες. Τα μεγέθη και τα σχέδια ποικίλλουν και όσο μικρότερο είναι το άτομο σε ηλικία τόσο πιο επιπόλαιη είναι η απόφαση ενός σχεδίου. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που κάποιος μετανιώνει για ένα τατουάζ λόγω ενός χωρισμού αν έχει αποτυπώσει τα αρχικά του συντρόφου του ή μια φιλία που έληξε άδοξα και έμεινε το σύμβολο της αποτυπωμένο στο δέρμα. Σε άλλες περιπτώσεις ένας άνθρωπος έρχεται αντιμέτωπος με την φύση του ανθρώπου και τα γηρατειά, όταν λοιπόν το δέρμα δεν είναι νέο και σφριγηλό και οι πρώτες ρυτίδες εμφανίζονται ένα τατουάζ χάνει την ομορφιά που είχε κάποτε. Αναρωτιέστε λοιπόν πόσο ασφαλής και αποτελεσματική διαδικασία είναι η αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ. Παρακάτω θα δούμε κάποιες συχνές ερωτήσεις σχετικά με αυτό το θέμα.

Η αφαίρεση τατουάζ είναι μια διαδικασία που χρειάζεται κάποια σκέψη πριν από την απόφαση. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί είναι ότι το λέιζερ επιλεκτικά στοχεύει και καταστρέφει τη χρωστική του  τατουάζ χωρίς να βλάπτει τον ιστό γύρω από το τατουάζ. Αυτό μειώνει σημαντικά την ποσότητα των ουλών που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της αφαίρεσης. Λόγω του γεγονότος ότι τα λέιζερ απορροφώνται διαφορετικά από κάθε επιδερμικό χρώμα, ένας εξειδικευμένος γιατρός μπορεί να συντονίσει το λέιζερ στο σωστό βάθος και το χρώμα του τατουάζ σας να αφαιρεθεί αποτελεσματικά. Αυτό λειτουργεί εξίσου καλά και για πιο περίπλοκα τατουάζ.

  • Πόση ώρα θα πάρει;

    Οι περισσότερες διαδικασίες αφαίρεσης λέιζερ διαρκούν μεταξύ 15-40 λεπτών. Ενδεχομένως να χρειαστούν αρκετές επαναλήψεις. Συνήθως αυτό εξαρτάται από την ποσότητα του χρώματος και το βάθος του τατουάζ.
  • Τι να περιμένω μετά τη διαδικασία;

    Συνήθως η περιοχή είναι κόκκινη και μοιάζει με κάψιμο από τον ήλιο για μια έως και τρεις εβδομάδες. Μπορεί επίσης να παρατηρήσετε κάποια σημάδια σαν μώλωπες, ενώ και κάποια αιμορραγία δεν είναι ασυνήθιστη. Η περιοχή θα είναι ευαίσθητη για αρκετές εβδομάδες και μπορεί να παρατηρήσετε ότι η υφή του δέρματος σας θα αλλάξει αλλά με τον καιρό θα θεραπευτεί. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επούλωσης επιβάλλεται η αποχή από τις ακτίνες του ηλίου, συνεπώς δεν είναι κατάλληλη περίοδος για την αφαίρεση ενός τατουάζ το καλοκαίρι.
  • Πόσο αποτελεσματική είναι η αφαίρεση τατουάζ λέιζερ;

    Η επιτυχία εξαρτάται πραγματικά από διάφορους παράγοντες. Το πρώτο είναι το πόσο νέο είναι το τατουάζ. Τα νεότερα τατουάζ είναι συνήθως πιο δύσκολο να αφαιρεθούν, και να χρειαστούν περισσότερες συνεδρίες λόγω της πυκνότητας του μελανιού. Για μεγαλύτερες περιοχές, μπορεί να χρειαστούν έως και 12 θεραπείες για την πλήρη αφαίρεση του μελανιού από το δέρμα σας.
  • Πόσο κοστίζει;

    Συνήθως η πρώτη επίσκεψη γίνεται δωρεάν ώστε να εκτιμηθεί από τους ειδικούς το τατουάζ και το πόσες συνεδρίες ενδέχεται να χρειαστούν για την πλήρη αφαίρεση του. Το κόστος εξαρτάται από το μέγεθος  και το είδος του τατουάζ ωστόσο είναι μια διαδικασία προσιτή στο καθένα.

Κλείνοντας, εάν σκέφτεστε την αφαίρεση με λέιζερ, φροντίστε να επισκεφθείτε έναν εξειδικευμένο ιατρό και να τον ρωτήσετε για πιθανές ουλές, αποχρωματισμό και να κάνει ο ίδιος μια αξιολόγηση της κατάστασης αυτοπροσώπως.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69