tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

3 Brands Που Πρέπει Να Αναζητήσεις Σε ένα Κατάστημα Εσωρούχων

Πόσες φορές σου έχει συμβεί να μπεις σε ένα κατάστημα εσωρούχων και να μην ξέρεις ποιες μάρκες πρέπει να ψάξεις ή ακόμα και να εμπιστευτείς; Αν αγαπάς τα επώνυμα εσώρουχα, τότε παρακάτω θα μάθεις τα 3 πιο hot brands, που αξίζει να γνωρίσεις.

Noidinotte

Η Noidinotte δημιουργεί homewear, που συνδυάζουν την άνεση με την κομψότητα. Γυναικείες πυτζάμες σε γήινες, παλ και σκούρες αποχρώσεις, μονόχρωμες ή με cute σχέδια, χοντρά καλτσάκια για το σπίτι, ρόμπες, παντόφλες, babydoll και νυχτικά, είναι μερικά μόνο από αυτά που θα ανακαλύψεις.

Τα βαμβακερά, βελούδινα και σατέν υφάσματα, ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητά τους, ενώ οι γραμμές τους είναι minimal και σύγχρονες. Η Noidinotte δεν σχεδιάζει όμως μόνο γυναικεία ρούχα για το σπίτι, αλλά και ανδρικά, για να πετάξεις επιτέλους τις πυτζάμες του συντρόφου σου και να ανανεώσεις την εμφάνισή του μέσα στο σπίτι.

Miss Rosy

Τα εσώρουχα της Miss Rosy είναι ιδανικά για εσένα που θέλεις να αναδείξεις την θηλυκότητά σου και να δημιουργήσεις παιχνιδιάρικα και νεανικά looks. Η τέλεια εφαρμογή, τα ιδιαίτερα σχέδια και οι πολυτελείς λεπτομέρειες από διαφάνεια και δαντέλα, είναι σίγουρο πως θα σε εντυπωσιάσουν!

Σουτιέν φλοράλ, με δαντέλα, τούλι ή διαφάνεια, ψηλόμεσα γυναικεία σλιπ, bralette με ενίσχυση, ζαρτιέρες, κομπινεζόν, εντυπωσιακά κορμάκια και μπούστα, ακόμα και νυφικές ρόμπες, θα σε κάνουν να δείχνεις ακαταμάχητη και θα εκτοξεύσουν την αυτοπεποίθησή σου.

Lida

Το brand Lida σχεδιάζει γυναικεία εσώρουχα και γυναικείες πυτζάμες, που αγκαλιάζουν κυριολεκτικά το γυναικείο κορμί και αναδεικνύουν αβίαστα τον αισθησιασμό και την κομψότητα κάθε γυναίκας.

Γυναικείες πυτζάμες σατέν με φλοράλ και ριγέ prints, γυναικεία σατέν νυχτικά που γλιστράνε πάνω στο κορμί σε ζεστές και γήινες αποχρώσεις της μόκας, αλλά και μεγάλη ποικιλία από φλοράλ νυχτικά, ρόμπες και babydoll, θα σου δώσουν τόσες διαφορετικές επιλογές, που δεν θα ξέρεις τι να επιλέξεις.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την εντυπωσιακή ποικιλία από γυναικεία εσώρουχα, μεμονωμένα ή σε σετ, σε απίστευτα ιδιαίτερα σχέδια. Είτε αγαπάς τα string σλιπ, τα σλιπ brazil ή τα ψηλόμεσα σλιπ, εδώ θα τα βρεις όλα. Τέλος, τα εντυπωσιακά γυναικεία σουτιέν, bralette και τα δαντελωτά κορμάκια, θα σε κάνουν να αποκτήσεις ακόμα μεγαλύτερο φετίχ με τα γυναικεία εσώρουχα.

Σε ποιο κατάστημα εσωρούχων θα τα βρεις όλα αυτά;

Μπες τώρα στο ηλεκτρονικό κατάστημα εσωρούχων Coquette και ανακάλυψε μια μοναδική ποικιλία από επώνυμα γυναικεία εσώρουχα, καθώς και την εντυπωσιακή νέα χειμερινή συλλογή! Ανακάλυψε κορυφαία brands, που συνδυάζουν την ποιότητα με την πολυτελή αίσθηση και νιώσε πιο εκθαμβωτική από ποτέ!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69