tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι αποθηκεύσεις

Οι ιδιωτικές αποθήκες είναι χώροι εκτός του σπιτιού για την αποθήκευση των επιπλέον προσωπικών ειδών σας. Σε όλη μας την ζωή συλλέγουμε πολλά αντικείμενα που θεωρούμε ιδιαίτερα και δεν θέλουμε να τα αποχωριστούμε.

Αλλά, αυτά τα αντικείμενα δεν τα χρησιμοποιούμε συχνά στην καθημερινότητά μας. Μπορεί πολλές φορές να σκεφτείτε ότι απλά καταλαμβάνουν πολύ χώρο και για να εξοικονομήσετε περισσότερο χρήσιμο χώρο για το σπίτι σας, θα πρέπει να τα πετάξετε. Αλλά όχι πια!

Μπορείτε να τα τοποθετήσετε με ασφάλεια σε μία μικρή αποθήκη και να απολαύσετε το διπλό πλεονέκτημα της εξοικονόμησης χώρου στο σπίτι και της διατήρησης των προσωπικών σας ειδών ασφαλή. Αυτές οι μονάδες αποθήκευσης είναι αρκετά χρήσιμες για ιδιώτες και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων. Οι ιδιώτες μπορούν να αποθηκεύουν προσωπικά αντικείμενα, αυτοκίνητα, μηχανοκίνητες βάρκες, έπιπλα, ή οποιοδήποτε είδος διακόσμησης σπιτιού που δεν χρησιμοποιείται συχνά. Οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων αντιμετωπίζουν πρόβλημα λόγω του περιορισμένου χώρου στο γραφείο και κάθε φορά που έρχεται νέο εμπόρευμα, χρειάζονται επαρκή χώρο προκειμένου να αποθηκεύσουν τα αρχειοθετημένα αντικείμενα.

Οι αποθηκεύσεις προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα και παροχές. Μερικές από αυτές είναι οι παρακάτω:

*Υπάρχει μεγάλη ποικιλία μεγεθών των εγκαταστάσεων αποθήκευσης. Αυτό σας επιτρέπει να ενοικιάσετε μία μονάδα αποθήκευσης στο μέγεθος που σας βολεύει, ανάλογα με το πόσα αντικείμενα θέλετε να αποθηκεύσετε και σε τι μέγεθος μπορούν στην ουσία να αποθηκευτούν.

*Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα κοινό δωμάτιο χωρίς κλιματισμό και σε έναν κλιματιζόμενο χώρο αποθήκευσης, ανάλογα με το είδος των πραγμάτων που θέλετε να αποθηκεύσετε. Αυτές οι εγκαταστάσεις είναι θερμαινόμενες ή ψύχονται ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

*Οι περισσότερες από τις μονάδες αυτές διατίθενται με τα κατάλληλα χαρακτηριστικά ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένης μίας κάμερας CCTV που καταγράφει όλες τις κινήσεις στην περιοχή. Τα κλειδιά της μονάδας αποθήκευσης είναι μόνο δικά σας. Ακόμα και η κύρια είσοδος διαθέτει σύστημα συναγερμού. Εξάλλου, ολόκληρο το κτίριο είναι όλο φωταγωγημένο το βράδυ προκειμένου να κρατάει τους διαρρήκτες μακριά.

*Οι εγκαταστάσεις ιδιωτικής αποθήκευσης διαθέτουν πρόγραμμα καταπολέμησης παρασίτων και διατηρούνται καθαρές.

*Επαρκή μέτρα λαμβάνονται επίσης για την προστασία των προσωπικών σας ειδών από πλημμύρα.

*Η πρόσβαση του πελάτη στην ενοικιαζόμενη μονάδα αποθήκευσης επιτρέπεται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και δεν χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού.

*Εκτός από ορισμένους περιορισμούς, μπορείτε ουσιαστικά να αποθηκεύσετε οτιδήποτε στις μονάδες αυτές και τηρείται πλήρης εχεμύθεια.

*Οι περισσότερες ιδιωτικές αποθήκες βρίσκονται κοντά σε κατοικημένες περιοχές, το οποίο παρέχει εύκολη πρόσβαση.

*Είναι πολύ οικονομικές οι αποθηκεύσεις αφού χρειάζεται να πληρώνετε μηνιαίως για μία μικρή αποθήκη χωρίς να πρέπει να υπογράψετε συμβόλαιο.

*Αυτές οι μικρές αποθήκες είναι πολύ ωφέλιμες για τους φοιτητές που έχουν την τάση να αγοράζουν πολλά πράγματα, τα οποία είναι δύσκολο να αποθηκευτούν, ειδικά στις διακοπές.

*Οι πολυώροφες ιδιωτικές αποθήκες έχουν υποδομή για ανελκυστήρες, κυλιόμενες ραφιέρες και καρότσια πλατφόρμας.

Αν σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε κάποιες από αυτές τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης, σιγουρευτείτε ότι ο πάροχος της υπηρεσίας σας βρίσκεται κοντά στην περιοχή σας, το οποίο θα σας εξασφαλίζει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στα προσωπικά σας αντικείμενα.

Επίσης, τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι αποθηκεύσεις με κλιματισμό είναι γνωστά σε όλους και δεν χρειάζονται περαιτέρω εξηγήσεις. Παρ’ όλα αυτά, αυτή η παροχή μερικές φορές κοστίζει πολύ ακριβά και σας κάνει να αναρωτιέστε αν πραγματικά αξίζει. Λοιπόν, αξίζει πραγματικά και το κόστος για σας είναι υψηλότερο διότι κοστίζει ακριβότερα για το πάροχο να διαθέτει την υπηρεσία αυτή.

Για λίγη ώρα, μπείτε στην θέση ενός ιδιοκτήτη κάποιας από αυτές τις ιδιωτικές αποθήκες. Για να είστε ανταγωνιστικοί, πρέπει να είστε σίγουροι ότι προσφέρετε ολοκληρωμένο πακέτο εξυπηρέτησης για τις αποθηκευτικές ανάγκες των πελατών σας. Οπότε πρέπει να κάνετε προσαρμογές για όλων των ειδών τα αποθηκευτικά αγαθά. Άρα θα πρέπει να κάνετε προσαρμογές για τα πάντα, από τους μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους μέχρι μία μικρή αποθήκη. Και πρέπει να είστε σίγουροι ότι θα βγάλετε κέρδος.

Αλλά είναι αυτά όλα;

Όλα τα αγαθά θα είναι κλειδωμένα. Τι θα συμβεί αν ένας πελάτης σας έχει φυλάξει έναν πίνακα αντίκα με μία ξύλινη κορνίζα; Η κορνίζα θα μολυνθεί από τα κοριούς και θα καταστραφεί. Ούτε αυτοί είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό αλλά ούτε κι εσείς. Όμως το δικό τους αντικείμενο έχει υποστεί ζημιά και σίγουρα δεν πρόκειται να είναι χαρούμενοι γι’ αυτό.

Οπότε συνειδητοποιείτε ότι ο πραγματικός ένοχος εδώ είναι ο κοριός, και μπορεί να αναπτυχθεί μόνο σε συγκεκριμένο κλίμα. Έτσι προτιμήστε μονάδες αποθήκευσης ελεγχόμενου κλίματος. Αυτές είναι κατάλληλες για αντικείμενα που είναι πιθανόν να υποστούν ζημιές. Ενημερώνετε τους πελάτες σχετικά, και αν θέλουν ασφάλεια, θα τις προτιμήσουν. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος εξέλιξης των μονάδων αποθήκευσης ελεγχόμενου κλίματος.

Στην σημερινή εποχή, αυτή η επιχείρηση είναι επικερδής, επειδή όλοι έχουν κάτι πολύ σημαντικό που θέλουν να έχει ειδική προστασία. Για παράδειγμα, τα πιο δημοφιλή αντικείμενα σε μια ιδιωτική αποθήκη ελεγχόμενου κλίματος είναι ακριβά έπιπλα, σημαντικά έγγραφα, σπόροι τροφίμων. Βρίσκονται σε όλα τα σπίτια και φυσικά, χρειάζονται αποθήκευση.

Το πλεονέκτημα της αποθήκης ελεγχόμενου κλίματος είναι ότι σε γενικές γραμμές έχει καλύτερη μόνωση από τις κοινές ιδιωτικές αποθήκες ή ακόμα και τις μικρές αποθηκευτικές μονάδες όσον αφορά το θέμα αυτό. Είναι αεροστεγείς και επομένως, δεν επιτρέπουν στην σκόνη ή σε οποιαδήποτε άλλη ακαθαρσία να αγγίξουν τον εξοπλισμό σας. Μπορείτε να πάρετε πίσω τα πράγματά σας στην ίδια κατάσταση που τα αφήσατε.

Όμως για να έχετε αυτά τα πλεονεκτήματα, θα πρέπει να ξοδέψετε παραπάνω χρήματα. Οι περισσότεροι πάροχοι εγκαταστάσεων αποθήκευσης ελεγχόμενου κλίματος έχουν εντελώς δικαιολογημένες τιμές. Πρέπει να διατηρούν ακριβό εξοπλισμό, όπως κλιματισμό και θερμαντικά σώματα, να πληρώνουν τον λογαριασμό ρεύματος και, φυσικά, να πληρώνουν για το προσωπικό συντήρησης του εξοπλισμού.

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι οι αποθηκεύσεις ελεγχόμενου κλίματος δεν είναι πολυτέλεια. Οπότε, μην τοποθετείτε όλα τα αντικείμενα στις αποθηκευτικές μονάδες αυτές σκεπτόμενοι ότι θα είναι καλύτερα. Είναι σχεδιασμένες για συγκεκριμένα αντικείμενα τα οποία μπορεί να καταστραφούν σε κανονικές συνθήκες. Όταν αρχίζετε να προγραμματίζετε τις αποθηκευτικές ανάγκες σας, πρέπει να κοιτάξετε την λίστα σας και να αναρωτηθείτε τι μπορεί να καταστρέψει τα πράγματά σας. Οι αποθηκεύσεις σήμερα αποτελούν την ιδανική λύση για τους ανθρώπους που μετακομίζουν συχνά στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό ή έχουν ακριβά αντικείμενα προς φύλαξη. Επίσης, οι επιχειρήσεις που θέλουν να εξοικονομήσουν χώρο ή έχουν εποχιακό αντικείμενο, επιλέγουν τις αποθηκεύσεις για την εξυπηρέτηση της εύρυθμης λειτουργίας τους εξοικονομώντας ένα σημαντικό κτιριακό κόστος.

Το άρθρο είναι μια προσφορά της Εταιρείας Μετακομίσεων Αποστολίδης http://apostolidismetakomiseis.gr/ 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69