tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διακοσμητικά και φωτιστικά για ένα μοντέρνο σαλόνι

Χώρος ανάτασης ψυχής και μοναδικής αισθητικής! Αυτό είναι το σαλόνι σας, το οποίο περιβάλλεται από έπιπλα, διακοσμητικά και πολλά αντικείμενα χρηματικής και συναισθηματικής αξίας.

Η καινούργια συλλογή για το σαλόνι της AvaxDeco εκτός από έπιπλα φέτος προσφέρει και μοναδικά διακοσμητικά και φωτιστικά από οίκους που έχουν αναγνωριστεί για την δεξιοτεχνία στην κατασκευή επίπλων!

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ

Ο φωτισμός σε ένα σπίτι προσφέρει στυλ και άποψη, αισθητική και προοπτική, ενώ καταφέρνει να ξεγελάει ανάλογα με την αυξομείωση του φωτός ή με την επιλογή του ίδιου του φωτιστικού.

Τα οροφής και τα επιδαπέδια φωτιστικά είναι αυτά που επιλέγουν οι περισσότεροι designers για να προωθήσουν σε έναν οικιακό χώρο, λόγω της χρηστικότητάς τους.

Το Lady Crinoline αναδεικνύει έναν δυνατό εκσυγχρονισμό από τον 190 αιώνα, ο οποίος έρχεται να συμπληρώσει σε στυλ ένα μοντέρνο σπίτι των ημερών μας. Για έκφραση και minimal αισθητική μπορείτε να το επιλέξετε, δίχως δισταγμούς! Συλλογή: exclusive και Οίκος: Baccarat.

Πλήθος από διακοσμητικά μπορούν να συνδυαστούν και να ενταχθούν σε έναν χώρο! Ανάμεσά τους σίγουρα ξεχωρίζει ένας όμορφος καθρέπτης και ένα κρυστάλλινο βάζο.

Η αναπαράσταση του ήλιου έρχεται από τον καθρέπτη Aube του οίκου Christopher Guy, της εξαιρετικής συλλογής exclusive. Τοποθετήστε τον πάνω από το τζάκι ή σε ένα εκκεντρικό σημείο στον χώρο σας.

Κυμματισμοί από οριζόντιες και κάθετες γραμμές, σε ένα σμαραγδί χρώμα το οποίο αντικατοπτρίζει την ισορροπία και την γαλήνη στον χώρο σας. Το αποτέλεσμα στον χώρο σας; Σίγουρα εκθαμβωτικό!

Δείτε όλες τις συλλογές επίπλων και διακοσμητικών για το σαλόνι σας μέσα από τις πιο πρόσφατες συλλογές Avax Deco στο avaxdeco.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69