tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παιχνίδια στην άμμο με ρεαλιστικά οχήματα

Το καλοκαίρι τα παιδιά τρελαίνονται να παίζουν στην αυλή ή στην παραλία, με την άμμο. Η άμμος για τα παιδιά είναι έμπνευση, εξάπτει την φαντασία και τα βοηθάει να εκφράζονται δημιουργικά.

Για την δημιουργία εντυπωσιακών κατασκευών, το κατάστημα παιχνιδιών ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ προτείνει ρεαλιστικά οχήματα, κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας πλαστικό.

Εκσκαφέας Liebherr με ρόδες

H καμπίνα οδηγού μπορεί να γυρίσει από 360°,υπάρχει σταθεροποιητής με πόδια που εκτείνονται στο έδαφος, βραχίονας με κουβά που λειτουργεί από το χειροκίνητο μοχλό. Πήρε Βραβείο Καλού Παιχνιδιού. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε spielgut.org. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας πλαστικό όπως το ABS.

Δημοσιεύτηκε από Facebook στις Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

Διαβολάκι Cat

Ένας μίνι εκσκαφέας που μπορεί να τον δει κανείς σε όλα τα μέρη. Ο υψηλός βαθμός ελιγμών το κάνουν να είναι ένα πραγματικά χρήσιμο όχημα. Το μπροστινό φτυάρι είναι αποσπώμενο και είναι δυνατό να το αντικαταστήσετε με πολλά άλλα αξεσουάρ Bruder. Λεπτομέρειες: Αποσπώμενο φτυάρι, ελαστικοί τροχοί, κατασκευασμένο από ισχυρό πλαστικό.

Μπετονιέρα Man

Ρεαλιστική Μπετονιέρα απο την BRUDER.Η καμπίνα του οδηγού πέφτει προς τα εμπρός και βλέπουμε το μπλόκ του κινητήρα. Οι καθρέπτες της καμπίνας του οδηγού ξεδιπλώνονται και η δεξαμενή νερού μπορεί να γεμίσει με νερό. Το τύμπανο με ενσωματωμένη σπείρα ανάμιξης μπορεί να γυρίσει με μια μανιβέλα. Επίσης περιλαμβάνει ένα κάδο και οι ελαστικές ρόδες ολοκληρώνουν την εικόνα. Για περισσότερη διασκέδαση μπορεί να εξοπλιστεί με Φως και Ήχο [Κωδ: 02801] (δεν περιλαμβάνεται).Πήρε Βραβείο Καλού Παιχνιδιού, και είναι κατασκευασμένο από άριστης ποιότητας υλικό ABS.

Δημοσιεύτηκε από Facebook στις Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

Μίνι εκσκαφέας Schaeff

Η καμπίνα οδηγού μπορεί να γυρίσει 360°,έχει αποσπώμενο κάδο, η λεπίδα άροτρο είναι ρυθμιζόμενη καθ 'ύψος και μπορεί να ανυψωθεί / χαμηλώσει και να ασφαλίσει στη θέση της. Ελαστικές ερπύστριες. Ο βραχίονας του γερανού της Schaeff μίνι εκσκαφέα μπορεί να αρθρωθεί πλαγίως, ώστε να καταστεί δυνατή μια ρεαλιστική λειτουργία του. Φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας υλικά.

Δημοσιεύτηκε από Facebook στις Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

Φορτωτής και εκσκαφέας Jcb Midi

Ο φορτωτής εκσκαφέας διακρίθηκε από κορυφαίους εξειδικευμένους δημοσιογράφους με Χρυσό Μετάλλιο. Είναι μικρό, ευέλικτο και μπορεί να εξοπλιστεί με κλασικά γεωργικά εργαλεία(02318). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλα και μικρά εργοτάξια γιατί συνδυάζει 3 εργαλεία σε ένα: ένα μίνι εκσκαφέα, ένα συμπαγές φορτωτή και ένα συμπαγές τρακτέρ. Δύο πόδια στήριξης δίνουν σταθερότητα στον φορτωτή-εκσκαφέα, ενώ οι ελαστικές ρόδες συμπληρώνουν την εικόνα του παιχνιδιού. Φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας υλικά.

Δημοσιεύτηκε από Facebook στις Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69