tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

11850: Ο κορυφαίος τηλεφωνικός κατάλογος από τη Mediatel

Ψάχνετε πού να βγείτε το βράδυ; Σχεδιάζετε τις διακοπές σας; Προέκυψε κάποια έκτακτη ανάγκη; Με ένα τηλεφώνημα στο 11850, ο κορυφαίος τηλεφωνικός κατάλογος της Mediatel είναι στη διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο και μπορεί να σας βρει ότι ζητάτε.

 

Για την διασκέδαση σας, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να βρείτε σινεμά, θέατρα και μουσικές σκηνές. Για μία μικρή ή μεγάλη απόδραση, όλα τα δρομολόγια πλοίων αεροπλάνων και τρένων είναι στο χέρι σας με ένα τηλεφώνημα, καθώς και όλα τα ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια της Ελλάδας. Και για κάτι πιο έκτακτο, όλες οι πληροφορίες για ανοιχτά βενζινάδικα, για εφημερεύοντα νοσοκομεία και για φαρμακεία σε κάθε γωνιά της πόλης, βρίσκονται στη διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο.

Το 11850 είναι ο πιο αξιόπιστος τηλεφωνικός κατάλογος που μπορείτε να βρείτε, αφού στηρίζεται στο πιο εξειδικευμένο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό, με συνεχή εκπαίδευση, ενώ εμπλουτίζεται καθημερινά με νέα στοιχεία και πληροφορίες που εξασφαλίζουν την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που καθημερινά εκατοντάδες επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες καλούν στον τηλεφωνικό κατάλογο της Mediatel για να πάρουν πληροφορίες για οτιδήποτε τους απασχολεί.

Ο τηλεφωνικός κατάλογος της Mediatel είναι προσβάσιμος από σταθερό και κινητό και το εξειδικευμένο προσωπικό με το οποίο επικοινωνείτε, μπορεί να σας βρει όποιον τηλεφωνικό αριθμό ψάχνετε και να σας συνδέσει απευθείας με αυτόν εάν το επιθυμείτε.

Επιπλέον οι υπηρεσίες τηλεφωνικού καταλόγου που παρέχει η Mediatel ξεχωρίζουν και για την ποιότητα τους, αφού το call center της εταιρείας υπάγεται σε αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και είναι πιστοποιημένο με τα πρότυπα τα πρότυπα ISO 9001:2008 και ISO 27001:2013.

Τώρα μπορείτε κι εσείς να επωφεληθείτε από τον τηλεφωνικό κατάλογο της Mediatel και την μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών που προσφέρει!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69