tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ασφαλίστε το σπίτι σας με κάμερες παρακολούθησης

kamera girl

Το καλοκαίρι είναι η περίοδος του χρόνου κατά την οποία παρατηρείται έντονη αύξηση του αριθμού των ληστειών σε οικίες και καταστήματα. Οι καλοκαιρινές διακοπές μπορεί να καταλήξουν σε ανυπόφορο εφιάλτη αν δεν εξοπλιστούμε κατάλληλα και η πιο αποτελεσματική λύση ώστε να αποτρέψουμε τους «ανεπιθύμητους» επισκέπτες από την οικεία ή την επιχείρησή μας είναι οι κάμερες παρακολούθησης.

Σε πρώτη φάση, οι εξελιγμένες κάμερες παρακολούθησης λειτουργούν αποτρεπτικά. Αυτό σημαίνει ότι αν είναι τοποθετημένες και σε εμφανή σημεία ουσιαστικά «προειδοποιούν» ότι ο χώρος παρακολουθείται, επομένως θα είναι πολύ εύκολο να εντοπιστούν οι δράστες μετά τη ληστεία. Αντιλαμβανόμενοι αυτό οι ληστές ίσως και να ξανασκεφτούν μια ενδεχόμενη «επίθεση» στην οικεία σας.

Έπειτα, οι κάμερες παρακολούθησης είναι εξίσου αποτελεσματικές στα καταστήματα ειδικά στο κέντρο της Αθήνας. Δεν είναι λίγες οι φορές όπου πολλοί καταστηματάρχες έπεσαν θύματα βανδαλισμών και τα καταστήματά τους λεηλατήθηκαν ολοκληρωτικά μετά από πορείες. Με τις κάμερες παρακολούθησης δίνεται η δυνατότητα στους καταστηματάρχες να προστατεύουν περισσότερο το χώρο τους και να τυγχάνουν χρηματικής αποζημίωσης, αφού με την βιντεοσκόπηση μπορούν να αποδείξουν την καταστροφή του χώρου τους.

Επιπρόσθετα, οι κάμερες παρακολούθησης δεν είναι απαραίτητες μόνο σε οικίες και καταστήματα, αλλά και σε μεγάλους αυτοκινητόδρομους. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι το κράτος έχει τοποθετήσει κάμερες παρακολούθησης σε μεγάλους αυτοκινητόδρομους όπως η Αττική Οδός, ώστε αν ξεπερνιούνται τα όρια ταχύτητας από κάποιους ασυνείδητους οδηγούς, να τιμωρούνται και με το ανάλογο πρόστιμο. Οι κάμερες παρακολούθησης, μπορούν να εντοπίσουν και να καταγράψουν με μεγάλη ακρίβεια τον αριθμό της πινακίδας του αμαξιού που υπερέβη τα όρια ταχύτητας και από και έπειτα αναλαμβάνει έργο η αστυνομία.

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες της οικείας ή του καταστήματός σας η εταιρεία BossSecurity , προσφέρει τις τελευταίες λέξεις της τεχνολογίας στα συστήματα ασφαλείας και την υψηλή ποιότητα στην εξυπηρέτησή σας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69